Fasole cu ciolan afumat la cuptor
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2023Bucătăria românească este bogată în arome și diversitate, reflectând tradițiile și...articol complet
Orez cu fructe de mare
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.12.2023Pentru iubitorii de peste si fructe de mare, acest orez este grozav. Din pacate nu avem noi...articol complet
Fasole bătută cu ceapă călită
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2023Chiar daca iubesc și alte culturi gastronomice și îmi place să gătesc cât mai diversificat,...articol complet
Macarons cu crema de ciocolată
Postat pe: Hai sa gatim! Data: 01.12.2023Ingrediente: 3 albusuri la temperatura camerei 50 gr. zahar tos 200 gr....articol complet
Profil aromatic – menta
Postat pe: Pastry Workshop Data: 01.12.2023The post Profil aromatic – menta appeared first on Pastry Workshop. Menta este una dintre...articol complet
Ziua Nationala a Romaniei, Alba Iulia 2022
Postat pe: Laura Sava Data: 01.12.2023Dragilor, v-am pregatit o postare speciala astazi, pe care am intitulat-o: Ziua Nationala...articol complet
Fursecuri cu nuca si cacao de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.11.2023Zilele acestea aveam pofta de fursecuri, asa ca trebuia musai sa pregatesc cateva. Le-am...articol complet
Frigărui pane cu Răsfăț Românesc de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.11.2023Dragilor, azi n-am multe de spus, mai bine vă arăt, că știți vorba aia „vorba multă,...articol complet
Butter chicken – un deliciu indian
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.11.2023Când vine vorba despre condimente, primul lucru care îmi vine în minte, este mâncarea...articol complet
Chec zebra
Postat pe: Ce si cum mai gatim Data: 26.11.2023Ingrediente: * 5 oua, separate, * 200 gr faina, * 200 gr zahar, * o lingurita...articol complet
Pui cu pesto și mozzarella în foietaj
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.11.2023În bucătărie sunt foarte creativă, iar majoritatea rețetelor sunt invenții proprii, sunt...articol complet
Mini chec cu ulei de masline
Postat pe: Pastry Workshop Data: 24.11.2023The post Mini chec cu ulei de masline appeared first on Pastry Workshop. E adevarat ca...articol complet
Pui cu lămâie – scaloppine al limone
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.11.2023Atâta timp cât alegi condimentele potrivite, o reţetă simplă poate deveni delicioasă şi...articol complet
Prăjitură cu cardamom, scorțișoară și curmale
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.11.2023Mereu vrem o gustare delicioasă lângă cafea, iar această prăjitură cu mix de nuci, mix de...articol complet
Zacusca cu peste
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 22.11.2023Ce faci cand simti ca te plictisesti? Zacuscaaa! 😂😂 Glumesc, chiar nu ma plictiseam!...articol complet
Papanaşi cu mere şi brânză dulce – pentru copii mofturoşi
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.11.2023De obicei, cei mici sunt foarte mofturoşi sau pretenţioşi mai bine zis, mai ales când vine...articol complet
Omletă în lipie cu șuncă, mozzarella și ardei
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.11.2023Nu cred că nu vi s-a întâmplat macar o dată să vă întrebați ‘Noi ce mâncam...articol complet
Internship pe adihadean.ro: Înscrieri pentru 2024
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.11.2023Doamnelor, domnilor, domnișoarelor și sper că n-am uitat pe nimeni, a venit acel moment din...articol complet
O altă rețetă de spumă de căpșuni
Postat pe: Gourmandine Data: 20.11.2023Spuma de căpșuni este un delicios și ușor desert, perfectă pentru a fi savurată în zilele...articol complet