Ruladă de țelină cu pulled-pork
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.05.2024Marile fericiri stau ascunse mai mereu în lucrurile mărunte: câmpurile de maci, un nou cuib de...articol complet
Pulled pork burgers – It’s MEATic time!
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.05.2024A venit și rândul meu să gătesc cu produsele din cutia magică MEATic-bbq box. Să știți...articol complet
Avocado toast in 4 feluri
Postat pe: Carte de retete Data: 12.05.2024Avocado toast in 4 feluri. Retete cu avocado. Cum se prepara toast cu avocado? Retete de avocado...articol complet
Frigarui de pui cu verdeata si parmezan
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.05.2024Ce poti face cu o caserola de piept de pui? Va spun eu, niste delicioase frigarui, servite...articol complet
Bagels de casa reteta de covrigi americani
Postat pe: Carte de retete Data: 11.05.2024Bagels de casa. Reteta de bagels pufosi si crocanti. Bagels fierti in apa cu bicarbonat. Reteta...articol complet
Tocană de inimi și pipote Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.05.2024Dragii mei, să știți că puiul de familie bună de la Familia Safir nu înseamnă doar pui...articol complet
Paste cu feta si rosii cherry
Postat pe: Carte de retete Data: 10.05.2024Paste cu feta si rosii cherry. Reteta de spaghete cu feta si rosii la cuptor. Branza feta si...articol complet
Entremet Creme Brulee
Postat pe: Pastry Workshop Data: 09.05.2024The post Entremet Creme Brulee appeared first on Pastry Workshop. Creme brulee este un desert...articol complet
Cum să mai mănânci coastele de porc de la MEATic
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.05.2024Nu că-s de la MEATic, dar știu cât de bune sunt, iar primul gând pe care l-am avut...articol complet
Prăjitură persană – o poveste cu final fericit
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.05.2024Prăjitură persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui...articol complet
Pogacele cu leurda, pufoase si gustoase
Postat pe: Carte de retete Data: 08.05.2024Pogacele cu leurda. Retete cu leurda. Pogacele de casa. Pogacele pufoase cu leurda. Ce este...articol complet
Salată cu flori de dovlecei umplute cu brânză ricotta
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.05.2024Am rămas tot pe meleagurile Italiei, de unde este inspirată şi rețeta de astăzi, o rețetă...articol complet
Bucataria japoneza o scurta incursiune
Postat pe: Carte de retete Data: 07.05.2024Bucataria japoneza. Incursiune in bucataria din Japonia. Bucataria traditionala japoneza. Desi,...articol complet
Pastrama de oaie reteta traditionala
Postat pe: Carte de retete Data: 07.05.2024Pastrama de oaie. Reteta traditionala de pastrama. Cum se prepara pastrama? Ce condimente se...articol complet
Mămăligă cu brânză și smântână
Postat pe: Gourmandine Data: 07.05.2024Iată o rețetă simplă pentru mămăligă cu brânză și smântână: Ingrediente: 1 cană de...articol complet
Porchetta cu dulceață de smochine și trandafir
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.05.2024Se dă una bucată porchetta mitică, flori, frunze și facem parfum. Cu rețeta de...articol complet
Cotlet de miel – o rețetă de Paște
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.05.2024Azi vin cu o propunere cu carne -cotlet de miel – o rețetă de Paște. Da, cu carne, chiar...articol complet
Tort aperitiv – ideal pentru masa de Paşte
Postat pe: Adi Hadean Data: 02.05.2024Dacă doriți să vă surprindeți familia sau pe invitații care vă trec pragul cu ocazia...articol complet
Prajitura de casa cu rubarba si capsuni
Postat pe: Carte de retete Data: 01.05.2024Prajitura de casa cu rubarba si capsuni. Ce este rubarba? Prajitura cu capsuni si rubarba....articol complet
Ceafă de porc cu chutney de mere
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.05.2024Hooopa, Mitică! Mea(s)tică? Meatică? Ultimele zile au venit cu vești bune…iar...articol complet