Blogosfera culinara

Paste cu creveți și roșii cherry

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.06.2025

Săptămâna aceasta avem o temă perfectă pentru zilele agitate sau aş zice chiar pentru...articol complet

Cocktail cu zmeura

Postat pe: Ce si cum mai gatim Data: 11.06.2025

 O bautura racoritoare, revigoranta, in culori vibrante.Ingrediente:- 50 grame zmeura...articol complet

10 ani de Social Food. Cu mâinile, cu inima.

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.06.2025

Zece ani de Social Food –  sau mai bine zis, zece ani de când am dat formă unui gând...articol complet

Creveți și calamari pil pil

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.06.2025

Știți acele momente în care stăm și contemplăm având pe fundal cognitiv o întrebare...articol complet

Carpaccio de zucchini cu brânză de capră

Postat pe: Adi Hadean Data: 10.06.2025

Mi se întâmplă uneori să îmi doresc o mâncare ușoară, potrivită cu vremea de afară,...articol complet

Salata cu cartofi zdrobiti, iaurt si branza

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 09.06.2025

 Daca va doriti o salata de cartofi super delicioasa si gustoasa, incercati aceasta reteta....articol complet

Ciorbă din măruntaie de pasăre

Postat pe: Gourmandine Data: 09.06.2025

Ingrediente: – Zeamă de varză (după gust) – 500–600 g măruntaie de pasăre...articol complet

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Postat pe: Adi Hadean Data: 09.06.2025

Doamnelor, domnilor, dragii mei gurmanzi, astăzi vă propun una dintre cele mai simple și mai...articol complet

Ciorbă de potroace

Postat pe: Gourmandine Data: 08.06.2025

Ingrediente: – Zeamă de varză (după gust) – 3 aripi de curcan – 3 gâturi de...articol complet

Jerbo – amintirea unei copilării fericite

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.06.2025

Dragii mei, azi am onoarea, cu emoțiile aferente, de a vă prezenta supremația dulciurilor...articol complet

Gogoși pufoase ca la bunica acasă

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.06.2025

Gogoșile acestea sunt mai mult decât un desert – sunt amintiri dulci din copilărie, clipe...articol complet

Tăieței cu nucă și beurre noisette cu rom

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.06.2025

Vacanțele copilăriei mele aveau un gust inconfundabil. Nu mă bucuram doar de libertatea...articol complet

Friptură de porc la tavă cu sos de vișine

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.06.2025

Vacanțele de vară petrecute la bunici aveau un ritual clar: joacă dimineața, prânz...articol complet

Soufra, placinta greceasca cu foi subtiri, crema si capsuni

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 02.06.2025

 De ceva timp imi tot apar videouri cu acest desert! Am zis ca o sa vina o zi cand am sa il...articol complet

Mousse de căpșuni și ciocolată albă

Postat pe: Adi Hadean Data: 30.05.2025

Cum miroase mai? Pentru mine, mai miroase a dimineți leneșe, a iarbă caldă, a căpșuni...articol complet

Pui aromat cu cartofi fondanți, căpșuni murate și emulsie de soc

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.05.2025

Luna mai m-a găsit în bucătărie cu fereastra larg deschisă și parfumul socului pătrunzând...articol complet

Chec cu flori de soc, lămâie și căpșuni

Postat pe: Adi Hadean Data: 28.05.2025

Când vine luna mai, natura explodează în arome și culori care îți intră direct în suflet....articol complet

Fraisier – rafinament franțuzesc simplificat

Postat pe: Adi Hadean Data: 27.05.2025

Tema de astăzi mi-a oferit ocazia să pun în valoare căpșunele, un fruct extrem de aromat, cu...articol complet

Humus cu trufe și cartofi fripți – rețetă de post

Postat pe: Adi Hadean Data: 26.05.2025

Doamnelor, domnilor, în instanța asta culinară recunosc din start: rețeta de azi nu e una...articol complet

Drob de pui

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 25.05.2025

 Mi-a venit o pofta de drob in aceste zile si am zis ca este un prilej bun sa fac unul, mai...articol complet