Carpaccio de zucchini cu brânză de capră
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.06.2025Mi se întâmplă uneori să îmi doresc o mâncare ușoară, potrivită cu vremea de afară,...articol complet
Salata cu cartofi zdrobiti, iaurt si branza
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 09.06.2025Daca va doriti o salata de cartofi super delicioasa si gustoasa, incercati aceasta reteta....articol complet
Ciorbă din măruntaie de pasăre
Postat pe: Gourmandine Data: 09.06.2025Ingrediente: – Zeamă de varză (după gust) – 500–600 g măruntaie de pasăre...articol complet
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.06.2025Doamnelor, domnilor, dragii mei gurmanzi, astăzi vă propun una dintre cele mai simple și mai...articol complet
Ciorbă de potroace
Postat pe: Gourmandine Data: 08.06.2025Ingrediente: – Zeamă de varză (după gust) – 3 aripi de curcan – 3 gâturi de...articol complet
Jerbo – amintirea unei copilării fericite
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.06.2025Dragii mei, azi am onoarea, cu emoțiile aferente, de a vă prezenta supremația dulciurilor...articol complet
Gogoși pufoase ca la bunica acasă
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.06.2025Gogoșile acestea sunt mai mult decât un desert – sunt amintiri dulci din copilărie, clipe...articol complet
Tăieței cu nucă și beurre noisette cu rom
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.06.2025Vacanțele copilăriei mele aveau un gust inconfundabil. Nu mă bucuram doar de libertatea...articol complet
Friptură de porc la tavă cu sos de vișine
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.06.2025Vacanțele de vară petrecute la bunici aveau un ritual clar: joacă dimineața, prânz...articol complet
Soufra, placinta greceasca cu foi subtiri, crema si capsuni
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 02.06.2025De ceva timp imi tot apar videouri cu acest desert! Am zis ca o sa vina o zi cand am sa il...articol complet
Mousse de căpșuni și ciocolată albă
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.05.2025Cum miroase mai? Pentru mine, mai miroase a dimineți leneșe, a iarbă caldă, a căpșuni...articol complet
Pui aromat cu cartofi fondanți, căpșuni murate și emulsie de soc
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.05.2025Luna mai m-a găsit în bucătărie cu fereastra larg deschisă și parfumul socului pătrunzând...articol complet
Chec cu flori de soc, lămâie și căpșuni
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.05.2025Când vine luna mai, natura explodează în arome și culori care îți intră direct în suflet....articol complet
Fraisier – rafinament franțuzesc simplificat
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.05.2025Tema de astăzi mi-a oferit ocazia să pun în valoare căpșunele, un fruct extrem de aromat, cu...articol complet
Humus cu trufe și cartofi fripți – rețetă de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.05.2025Doamnelor, domnilor, în instanța asta culinară recunosc din start: rețeta de azi nu e una...articol complet
Drob de pui
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 25.05.2025Mi-a venit o pofta de drob in aceste zile si am zis ca este un prilej bun sa fac unul, mai...articol complet
Graten cu mușchiuleț de porc și piure
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.05.2025Să gătești ceva delicios și reconfortant nu înseamnă întotdeauna ore întregi petrecute...articol complet
Souvlaki de porc – frigărui cu arome grecești
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2025Cine a spus că o cină din puține ingrediente nu poate constitui o masă savuroasă? Uneori,...articol complet
Ceaun cu Porc și Fasole Verde – cină simplă, ca la țară
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.05.2025Când am primit tema „Cina din 5 ingrediente”, gândul mi-a zburat imediat la mâncarea aceea...articol complet
Piept de rață roze cu sfeclă și sos de zmeură
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.05.2025Rețetele care mă definesc cel mai bine sunt cele care par simple la prima vedere, dar care au o...articol complet