Retete fara secrete
Brioșe cu morcov
Data:28.01.2011Mi s-a pus pata pe morcovi. De fapt, pe un tort de morcovi cum am mâncat cu ani în urmă. Aveam... articol complet
Te doare inima, nu alta.
Data:27.01.2011Nu știu cum funcționează la voi lucrurile de felul ăsta, dar pe mine mă smintesc rău de... articol complet
Sandwich cu friptură rece
Data:27.01.2011Poate vi se pare ciudată ori anormală ideea de a face o friptură doar de dragul unor... articol complet
Stir fry cu fasole ferde
Data:26.01.2011Stir fry – termenul prin care lumea occidentală a aflat despre gătitul la wok (îmi aduc... articol complet
Dacă ar fi să vă scot la o cafea…
Data:26.01.2011Dacă ar fi să vă scot la o cafea, unde v-ar plăcea să fie “scosul” ăsta? Cum... articol complet
Cum să faci tandoori chicken acasă
Data:25.01.2011Tandoori chicken sau pui la tandoor, cum ar veni. Adică la cuptor. Sigur, un cuptor special, pe... articol complet
O noapte albă pentru o excursie în Austria
Data:24.01.2011Când mă gândesc la ce am mâncat în Austria, dar mai ales la ce n-am apucat să mănânc, mă... articol complet
Omletă, cafea și pâine neagră
Data:24.01.2011Ieri am pus povestea asta pe pagina mea de Facebook. A avut succes, și, pentru că știu că nu... articol complet
Cine ia cartea de la Okian?
Data:24.01.2011E Luni, e momentul deznodământului în povestea cu cartea de rețete de la Okian. Peste... articol complet
Mic dejun și leneveală
Data:22.01.2011Leneveala e mai mult o dorință ascunsă-n spatele minții, și nici aceea prea puternică.... articol complet
Beans on toast, adică fasole pe pâine
Data:21.01.2011Recent am văzut câteva episoade din serialul Lie to me, un serial despre niște oameni care pot... articol complet
Laksa, o supă malaeziană
Data:19.01.2011Laksa e o supă tradițională malaeziană, de fapt, e o parte din moștenirea culturală a unei... articol complet
Cotlet în 4 minute, cu garnitură de spanac
Data:18.01.2011Aud din când în când că porcu’ în sus și că porcu’ în jos, adică, vezi... articol complet
Pâine din făină integrală, cu semințe
Data:17.01.2011M-am gândit să încep săptămâna asta cu o rețetă de pâine. Îmi place pâinea, e unul... articol complet
Zidul plângerii și un proiect frumos
Data:16.01.2011Am făcut poza asta pe o insulă din Marea Andaman, Pulau Langkawi. E cea mai mare dintre cele... articol complet
Dulce de leche pentru începători
Data:15.01.2011Dulce de leche, desert tradițional în America de Sud, e de fapt un caramel gros, consistent și... articol complet
Cât te costă să mănânci în fiecare zi?
Data:14.01.2011Mă frământă destul de mult faptul că noi, oamenii, rispim prea multă mâncare. Din... articol complet
Omletă simplă într-un mic dejun complet
Data:14.01.2011Mintea mea e într-un conflict destul de aprins (chiar dacă nu mă exprim vehement în sensul... articol complet
Supa de roșii – cum am împins-o spre Asia
Data:13.01.2011Ieri mi s-a făcut poftă de supă de roșii. Asta-i o supă care-mi place vara, făcută din... articol complet
O poveste cu brânză și vin
Data:12.01.2011Duminică a fost Emil în vizită. N-a venit cu mâna goală, ci a adus cu el un morman de... articol complet