Retete fara secrete
Curcan cu salvie și sfeclă coaptă
Data:14.12.2010Știu că mulți dintre cititorii mei ar prefera să pună curcan pe masa de Crăciun, în locul... articol complet
Tonifiere, paste și resveratrol
Data:13.12.2010Conform unor studii (ha!), vinul roșu conține o substanță bună pentru inima omului, pe... articol complet
Pui cu sirop de arțar și miez de nucă
Data:12.12.2010Am ajuns cu puiul feiricit în Canada. Culinar și imaginar, firește, că altfel, mai avem de... articol complet
Tiramisu
Data:11.12.2010Nu am mai făcut desertul ăsta de un an, poate doi (nu mai țin minte exact), cert e că... articol complet
Pulpe de pui cu zucchini și roșii cherry
Data:10.12.2010Am redus porțiile și am avut grijă ca legumele să fie în proporție mai mare decât carnea.... articol complet
Porc picant și orez cu ghebe
Data:09.12.2010În timpul expediției Muson am aflat un lucru uimitor: thailandezii din Trang mănâncă la... articol complet
Cremă de brânză pentru clătite și Arca lui Peter
Data:08.12.2010Titlul acesta seamănă cu bancurile de tipul “care-i legătura dintre o girafă și apa... articol complet
Poveștile sunt daruri. Împarte-le!
Data:08.12.2010Acum două zile vedeam pe blogul Chinezului un îndemn la povești. Mi-a plăcut atât de tare... articol complet
Cotlet pe gril cu fasole. Safari food.
Data:06.12.2010Săptămâna trecută m-a apucat gătitul noaptea, afară. Mă rog, pe la 8 seara, dar era deja... articol complet
Înapoi la ’90
Data:03.12.2010Ce înseamnă ’90? De ce m-aș întoarce acolo? Hai să vă spun: azi am 115 kilograme.... articol complet
Pizza de casă cu blat subțire și aromat
Data:02.12.2010Aseară a fost Emil pe la mine. Pretextul: pizza cu blat aromat, un blat pe care l-am vândut cu... articol complet
Linte și fasole într-un curry vegetarian și de post
Data:01.12.2010E zi de post, e post în fiecare zi de fapt. Sigur, nu pentru toată lumea. Dar și cei ce aleg... articol complet
Cârnați cu varză acră
Data:30.11.2010Ieri, vreme închisă, vânt, frig. Coafura rezistă, stomacul- nu și nu. Foame mare, timp... articol complet
Gefuhlte fisch by Groparu
Data:27.11.2010Gefiltefiș, cum ar fi spus coana Chirița,e o rețetă evreiască, populară în Germania. N-am... articol complet
Spaghetti frittata
Data:24.11.2010Îi mia țineți miente pe cei trei “R”? Recuperare, recondiționare, refolosire. În... articol complet
Curry de porc. Cu coriandru și ciuperci.
Data:23.11.2010Țineți minte trei cuvinte: curry, coriandru, porc. Le-am pus pe toate în aceeași frază,... articol complet
30 de rețete lângă HapiHap
Data:22.11.2010V-am mai spus, dar fiind Luni, mi-am zis că n-ar strica să vă reamintesc de colaborarea mea cu... articol complet
Pui copt în aburi
Data:22.11.2010Cum o fi ăsta, “pui copt în aburi”? O fi bun? O fi…excelent? Acum, că l-am... articol complet
Risotto cu Cardonnay
Data:21.11.2010Aseară am avut musafiri. Carmen și Sergiu. Am vorbit despre viitorul Cook’Nrolla și... articol complet
De post. Sau nu, depinde…
Data:19.11.2010Această postare ar trebui să le ofere o idee celor care postesc azi. Sper să reușească. Să... articol complet