Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Cassoulet

Data:29.11.2011

Cassoulet e o mâncare de fasole caracteristică sudului Franței dar variante se regăsesc în... articol complet

Un nou fel de pâine-n ou?

Data:28.11.2011

Nu m-am trezit în dimineața asta cu impresia că a fi un inventator ori mai știu eu ce... articol complet

Primul spot de promovare pentru adihadean.ro

Data:27.11.2011

Dragii mei, grație lui Paul a apărut primul spot de promovare pentru adihadean.ro. Grație lui... articol complet

Lumânări de dat (1)

Data:25.11.2011

Adrian, care-i ospătar la Camino, face lumânări în timpul liber, care astfel devine timp... articol complet

Orez sălbatic, lapte domestic

Data:25.11.2011

Mai țineți minte postarea despre lapte? Atunci v-am promis că până la Crăciun o să vă dau... articol complet

Salată de cartofi. De post.

Data:24.11.2011

Ieri mi s-a făcut poftă de salată orientală. Așa cum o făcea mama când eu eram copil iar... articol complet

Mușchi de porc în prapor

Data:23.11.2011

Praporul (prapur, prapure, prapore) e o membrană care învelește organele interne, formată în... articol complet

Gnocchi cu sos de roșii

Data:22.11.2011

Gnocchi sunt niște paste mai dodoloațe și mai dolofane decât altele. Sunt niște gălușcuțe... articol complet

Confit de curcan

Data:21.11.2011

Ce-i confitu' ăsta? Păi, e o friptură, ca să n-o lungesc ori, Doamne ferește, să mă pierd... articol complet

Paste de casă cu trufe

Data:18.11.2011

Cum se fac pastele de casă? Puteți afla de aici ori de aici. Ori de pe blogul meu, că mai fac... articol complet

Bufetul de aseară

Data:17.11.2011

Aseară am prestat pentru niște oameni. Nu spun unde, nu spun de ce, nu spun cine, că nu-i... articol complet

Mușchiuleț în crustă de semințe

Data:16.11.2011

Azi am de prestat pentru un eveniment important. Important pentru beneficiar și la fel de... articol complet

Tilapia-n straiță

Data:15.11.2011

Aseară am avut de hrănit niște oameni cu pește. Tilapia a fost să fie. Tot ce am putut alege... articol complet

Brownies cu înghețată de banane

Data:14.11.2011

Viața nu încetează a-mi da lecții despre chocolate lava, așa că mă simt cumva dator să le... articol complet

Tihnă dulce, cafea amară, amintiri

Data:12.11.2011

Acum câteva zile bune m-a căutat cineva de la o agenție, cu o propunere. Propunerea era să... articol complet

De ce am fost în vizită la Nikon

Data:12.11.2011

Joi am fost în vizită la Skin, importatorul Nikon pentru România. Am ajuns la ei la ora... articol complet

Cum a fost la shaorma de după

Data:11.11.2011

Acum două zile vă pofteam la o shaorma, după lansarea iPhone 4S de la Cluj organizată în... articol complet

Ca un fel de ceva, numa’ că mai bun

Data:09.11.2011

Mai țineți minte când am fost la Țaga? Am făcut atunci pentru prietenii ziariști câteva... articol complet

Macaroane cu brânză și jumări – destul de tradițional?

Data:08.11.2011

Sunt dojenit uneori pentru că nu public destule rețete tradiționale. Bine, sunt dojenit și... articol complet

Cum să faci o omletă perfectă

Data:07.11.2011

Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet