Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Supă de năut

Data:21.12.2011

Năutul apare a doua oară pe acest blog în această săptămână. Am rețeta scrisă și... articol complet

Antipasti

Data:20.12.2011

Antipasti le spun italienii mărunțișurilor care se mănâncă înaintea mâncării adevărate,... articol complet

Ceafă sub capac cu fasole și năut

Data:19.12.2011

E sezonul porcului la români (de fapt, la noi e sezonul porcului 12 luni pe an dar în luna asta... articol complet

“Nepal internet cafe”, carte de Răzvan Marc

Data:16.12.2011

În seara asta, la Book Corner pe Eroilor (Cluj), una dintre cele mai faine librării în care am... articol complet

Chiftele la cuptor

Data:16.12.2011

Îmi plac mult chiftelele dar știm cu toții că nu-s cea mai sănătoasă carne din lume: carne... articol complet

Mic dejun rapid și sănătos – omletă cu mazăre și ardei

Data:15.12.2011

Mai că am pus toată postarea-n titlu. De fapt, nici nu-s multe de spus despre rețeta de azi. E... articol complet

Ștrudel cu mere

Data:14.12.2011

Ștrudelul cu mere are istorie în spate, e ușor aristocratic și se fălea pe vremuri cu migala... articol complet

Cornulețe pufoase pentru masa de Crăciun

Data:13.12.2011

Nu o să mă lungesc cu introducerea că bate Crăciunul la ușă, trec direct la subiect: Pentru... articol complet

Piept de pui cu piure de dovleac

Data:12.12.2011

Dovleacul pe care-l folosesc în această rețetă e dovleacul pentru plăcintă. Se găsește... articol complet

Nepoți de Crăciun, ediția de anul acesta

Data:10.12.2011

Anul trecut, Cristian Gog a venit cu gândul de a da ceva celor care au mai puțin. A pornit o... articol complet

Fasole frecată. Mâncare de post.

Data:09.12.2011

Tanti Mariana e proprietara casei în care locuiesc. Locuim în aceeași curte, în clădiri... articol complet

Supă cremă de dovlecel (cu variantă de post)

Data:09.12.2011

Dovlecelul nu-i o legumă de iarnă dar, miracol, se găsește inclusiv în piețe. Tot în... articol complet

Paste de casă cu costiță afumată

Data:08.12.2011

Iari a fost o zi lungă dar cu încărcătură pozitivă. Am gătit pentru Matei, un băiețel de... articol complet

Gătesc și vorbesc pentru SMS Cluj 2

Data:07.12.2011

Când m-a întrebat doamna Maria Ursulețu de la revista Biz (o să trebuiască să încep să-i... articol complet

Figurine-n cafea

Data:06.12.2011

Acum câteva zile am postat pe Facebook un album care arată felul în care apare o figurină, un... articol complet

Cremă de vanilie

Data:05.12.2011

Această cremă de vanilie se potrivește la diverse deserturi, fie cuplată cu bucățele de... articol complet

Workshop și demo culinar la Oradea – concluzii

Data:05.12.2011

Ieri am fost la Oradea, în Lotus Center unde am susținut un workshop de fotografie culinară... articol complet

Banana-n bacon

Data:02.12.2011

Pentru precedenta petrecere pentru care am gătit, am făcut o serie de antreuri reci ceva mai... articol complet

Salată de ciolan cu ceapă

Data:01.12.2011

La mulți ani, România, la mulți ani iubiți compatrioți. Bine, iubiți sau nu, patrioți sau... articol complet

Pasta festival – umanitar

Data:30.11.2011

Am văzut postarea asta la Brylu și m-am cutremurat. E adevărat, mă cutremur de prea multe ori... articol complet