Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Salată de fasole păstăi cu usturoi

Data:13.11.2015

Fasolea păstăi se spală cu apă rece, se rupe în bucăţi potrivit de mari şi se pune la... articol complet

Peltea de gutui

Data:09.11.2015

Cojile și cotoarele de gutui, rămase de la dulceața de gutui, împreună cu merele tăiate în... articol complet

Salată de gogonele

Data:06.11.2015

Gogonelele se coc. Se curăță de coajă și se lasă la scurs într-o sită. Se... articol complet

Răsucite cu brânză cheddar

Data:02.11.2015

Ouăle se bat, iar brânza cheddar se dă pe răzătoarea mică. Foaia de foietaj se unge cu oul... articol complet

Ragu de legume

Data:30.10.2015

Ceapa se călește în două linguri de ulei. Dovleceii se taie cuburi și se adaugă peste ceapa... articol complet

Suc de roșii

Data:23.10.2015

Roșiile se dau prin separatorul de semințe. Sucul rezultat se amestecă cu mierea și sarea,... articol complet

Salată de mărar și pătrunjel

Data:30.09.2015

Mărarul și pătrunjelul se taie mărunt. Lămâia se stoarce și se toarnă peste... articol complet

Pulpe și aripi de cocoș în sos de roșii cu rozmarin și usturoi la cuptor

Data:29.09.2015

Într-un vas termorezistent se așează bucățile de cocoș, pe care le-am fiert, în prealabil,... articol complet

Rasol de creveți, porumb și cârnați afumați

Data:15.08.2015

Creveții se curăță dacă sunt nedecorticați. Porumbul se curăță și se taie bucăți.... articol complet

Tort de ciocolată cu vișine

Data:10.06.2015

Zahărul, untul la temperatura camerei, făina, praful de copt, cacaua, ouăle și laptele se... articol complet

Salată de ton cu fasole

Data:05.06.2015

Fasolea albă, fasolea roșie, caperele se amestecă cu măslinele tăiate felii, și muștarul.... articol complet

Piept de rață în stil asiatic cu paste de orez

Data:03.06.2015

Cuișoarele, semințele de fenel, anasonul și piperul se dau prin râșniță. Pipetul de rață... articol complet

Coaste de miel marinate la grătar

Data:10.04.2015

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu ulei de măsline. Rozmarinul şi busuiocul se taie... articol complet

Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin

Data:09.04.2015

Ceapa roşie, ceapa verde, usturoiul se taie în bucăţi maricele, iar rozmarinul se taie... articol complet

Ciorbă de potroace de miel

Data:08.04.2015

Organele de miel se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scot măruntaiele din... articol complet

Carne de miel marinată la grătar

Data:07.04.2015

Carnea de miel se taie fâşii subţiri. Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline,... articol complet

Coaste de miel la cuptor cu sos de vin roșu

Data:06.04.2015

Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline şi condimente, sare şi piper, iar cu... articol complet

Suc de morcovi și portocale

Data:31.03.2015

Morcovii se curăţă şi se taie rondele, care se pun în blender. Lămâia se stoarce, iar... articol complet

Chec cu fructe uscate

Data:26.03.2015

Untul şi zahărul se freacă cu mixerul. Se adaugă ouăle şi se mixează bine. Se adaugă şi... articol complet

Somon înăbușit cu roșii

Data:25.03.2015

Rondelele de somon se rumenesc într-o tigaie în care se pune o lingură de ulei de măsline.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]