Retete prezentate pe intelesul tuturor
Salată de fasole păstăi cu usturoi
Data:13.11.2015Fasolea păstăi se spală cu apă rece, se rupe în bucăţi potrivit de mari şi se pune la... articol complet
Peltea de gutui
Data:09.11.2015Cojile și cotoarele de gutui, rămase de la dulceața de gutui, împreună cu merele tăiate în... articol complet
Salată de gogonele
Data:06.11.2015Gogonelele se coc. Se curăță de coajă și se lasă la scurs într-o sită. Se... articol complet
Răsucite cu brânză cheddar
Data:02.11.2015Ouăle se bat, iar brânza cheddar se dă pe răzătoarea mică. Foaia de foietaj se unge cu oul... articol complet
Ragu de legume
Data:30.10.2015Ceapa se călește în două linguri de ulei. Dovleceii se taie cuburi și se adaugă peste ceapa... articol complet
Suc de roșii
Data:23.10.2015Roșiile se dau prin separatorul de semințe. Sucul rezultat se amestecă cu mierea și sarea,... articol complet
Salată de mărar și pătrunjel
Data:30.09.2015Mărarul și pătrunjelul se taie mărunt. Lămâia se stoarce și se toarnă peste... articol complet
Pulpe și aripi de cocoș în sos de roșii cu rozmarin și usturoi la cuptor
Data:29.09.2015Într-un vas termorezistent se așează bucățile de cocoș, pe care le-am fiert, în prealabil,... articol complet
Rasol de creveți, porumb și cârnați afumați
Data:15.08.2015Creveții se curăță dacă sunt nedecorticați. Porumbul se curăță și se taie bucăți.... articol complet
Tort de ciocolată cu vișine
Data:10.06.2015Zahărul, untul la temperatura camerei, făina, praful de copt, cacaua, ouăle și laptele se... articol complet
Salată de ton cu fasole
Data:05.06.2015Fasolea albă, fasolea roșie, caperele se amestecă cu măslinele tăiate felii, și muștarul.... articol complet
Piept de rață în stil asiatic cu paste de orez
Data:03.06.2015Cuișoarele, semințele de fenel, anasonul și piperul se dau prin râșniță. Pipetul de rață... articol complet
Coaste de miel marinate la grătar
Data:10.04.2015Usturoiul se pisează şi se amestecă cu ulei de măsline. Rozmarinul şi busuiocul se taie... articol complet
Pulpă de miel cu usturoi și rozmarin
Data:09.04.2015Ceapa roşie, ceapa verde, usturoiul se taie în bucăţi maricele, iar rozmarinul se taie... articol complet
Ciorbă de potroace de miel
Data:08.04.2015Organele de miel se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scot măruntaiele din... articol complet
Carne de miel marinată la grătar
Data:07.04.2015Carnea de miel se taie fâşii subţiri. Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline,... articol complet
Coaste de miel la cuptor cu sos de vin roșu
Data:06.04.2015Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei de măsline şi condimente, sare şi piper, iar cu... articol complet
Suc de morcovi și portocale
Data:31.03.2015Morcovii se curăţă şi se taie rondele, care se pun în blender. Lămâia se stoarce, iar... articol complet
Chec cu fructe uscate
Data:26.03.2015Untul şi zahărul se freacă cu mixerul. Se adaugă ouăle şi se mixează bine. Se adaugă şi... articol complet
Somon înăbușit cu roșii
Data:25.03.2015Rondelele de somon se rumenesc într-o tigaie în care se pune o lingură de ulei de măsline.... articol complet