Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Șprot prăjit

Data:05.12.2016

Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală bine, apoi se dă cu un praf de sare.... articol complet

Somn la grătar cu sos teriyaki

Data:04.12.2016

Somnul se eviscerează, se spală bine și se taie rondele. Capul și coada se vor păstra pentru... articol complet

Saramură de știucă

Data:03.12.2016

Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine. Se pune pe o tavă cu grătar... articol complet

Cannoli

Data:02.12.2016

Făina se amestecă cu zahărul,un praf de sare, și untul. Se adaugă gălbenușul și vinul. Se... articol complet

Pui cu smântână și ciuperci

Data:01.12.2016

Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb.... articol complet

Doradă cu legume la grătar

Data:30.11.2016

Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine. Se pisează usturoiul.... articol complet

Supă cremă de țelină

Data:24.11.2016

Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Într-o tigaie cu ulei încins se pun la călit ceapa și... articol complet

Cupe cu mousse de ciocolată și fistic

Data:18.11.2016

Blatul se decupează cu un pahar, apoi se scobește în interior cu alt pahar cu diametru mai... articol complet

Prăjitură cu cafea

Data:10.11.2016

Ouăle se bat cu un praf de sare. Se adaugă zahărul și se freacă foarte bine până se... articol complet

Pulpă de căprioară cu sos de hrean și ciuperci

Data:08.11.2016

Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin... articol complet

Ketchup iute

Data:07.11.2016

Roșiile se pasează. Ceapa, ardeii iuți, usturoiul și ghimbirul se dau la robot. Roșiile... articol complet

Tort imperial cu ciocolată

Data:03.11.2016

Se amestecă amidonul cu făina, praful de copt si cacaua, apoi se cern. Untul se freacă cu 40 g... articol complet

Frigărui de creveți cu legume

Data:02.11.2016

Creveții sunt acoperiți cu soluția de marinare formată din ulei de măsline, supă de pui,... articol complet

Limbă cu sos de hrean și muștar

Data:01.11.2016

Se taie ceapa mărunt. Untul se pune în tigaia încinsă. Se adaugă ceapa și se călește... articol complet

Dovleac la cuptor cu brânză și muștar

Data:31.10.2016

Dovleacul se taie cubulețe. Se adaugă ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Se... articol complet

Iepure cu arome italiene

Data:25.10.2016

Bucățile de iepure se acoperă cu apă într-un wok. Se aduc la fierbere. Se sărează. Se... articol complet

Somn la cuptor cu influențe indiene

Data:24.10.2016

Se pisează usturoiul. Ghimbirul se toacă mărunt. Ardeiul iute uscat se mojarează. Se... articol complet

Cocktail de merişoare, portocale şi grepfruit

Data:23.07.2016

Se umple 1/3 de pahar cu suc de grapefruit. Se completează până la 2/3 cu suc de... articol complet

Cocktail de merișoare cu portocale

Data:25.06.2016

Se storc portocalele și limeta. Se amestecă cantități egale de suc de merișoare și suc de... articol complet

Salată de leurdă cu roșii, ridichi și castraveți

Data:07.04.2016

Se taie leurda. Ridichile se taie feluțe, castraveții de asemenea. Se adaugă într-un bol. Se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]