Retete prezentate pe intelesul tuturor
Șprot prăjit
Data:05.12.2016Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală bine, apoi se dă cu un praf de sare.... articol complet
Somn la grătar cu sos teriyaki
Data:04.12.2016Somnul se eviscerează, se spală bine și se taie rondele. Capul și coada se vor păstra pentru... articol complet
Saramură de știucă
Data:03.12.2016Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine. Se pune pe o tavă cu grătar... articol complet
Cannoli
Data:02.12.2016Făina se amestecă cu zahărul,un praf de sare, și untul. Se adaugă gălbenușul și vinul. Se... articol complet
Pui cu smântână și ciuperci
Data:01.12.2016Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb.... articol complet
Doradă cu legume la grătar
Data:30.11.2016Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine. Se pisează usturoiul.... articol complet
Supă cremă de țelină
Data:24.11.2016Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Într-o tigaie cu ulei încins se pun la călit ceapa și... articol complet
Cupe cu mousse de ciocolată și fistic
Data:18.11.2016Blatul se decupează cu un pahar, apoi se scobește în interior cu alt pahar cu diametru mai... articol complet
Prăjitură cu cafea
Data:10.11.2016Ouăle se bat cu un praf de sare. Se adaugă zahărul și se freacă foarte bine până se... articol complet
Pulpă de căprioară cu sos de hrean și ciuperci
Data:08.11.2016Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin... articol complet
Ketchup iute
Data:07.11.2016Roșiile se pasează. Ceapa, ardeii iuți, usturoiul și ghimbirul se dau la robot. Roșiile... articol complet
Tort imperial cu ciocolată
Data:03.11.2016Se amestecă amidonul cu făina, praful de copt si cacaua, apoi se cern. Untul se freacă cu 40 g... articol complet
Frigărui de creveți cu legume
Data:02.11.2016Creveții sunt acoperiți cu soluția de marinare formată din ulei de măsline, supă de pui,... articol complet
Limbă cu sos de hrean și muștar
Data:01.11.2016Se taie ceapa mărunt. Untul se pune în tigaia încinsă. Se adaugă ceapa și se călește... articol complet
Dovleac la cuptor cu brânză și muștar
Data:31.10.2016Dovleacul se taie cubulețe. Se adaugă ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Se... articol complet
Iepure cu arome italiene
Data:25.10.2016Bucățile de iepure se acoperă cu apă într-un wok. Se aduc la fierbere. Se sărează. Se... articol complet
Somn la cuptor cu influențe indiene
Data:24.10.2016Se pisează usturoiul. Ghimbirul se toacă mărunt. Ardeiul iute uscat se mojarează. Se... articol complet
Cocktail de merişoare, portocale şi grepfruit
Data:23.07.2016Se umple 1/3 de pahar cu suc de grapefruit. Se completează până la 2/3 cu suc de... articol complet
Cocktail de merișoare cu portocale
Data:25.06.2016Se storc portocalele și limeta. Se amestecă cantități egale de suc de merișoare și suc de... articol complet
Salată de leurdă cu roșii, ridichi și castraveți
Data:07.04.2016Se taie leurda. Ridichile se taie feluțe, castraveții de asemenea. Se adaugă într-un bol. Se... articol complet