Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Piept de curcan înăbușit la oala sub presiune

Data:24.03.2015

Pieptul de curcan se taie cubuleţe. În oala sub presiune se pun 2-3 linguri de ulei şi se... articol complet

Smoothie de afine, kiwi și mere

Data:23.03.2015

Lămâile se storc. Merele se curăţă de cotoare şi se pun în blender, împreună cu... articol complet

Pizza cu piept de pui

Data:20.03.2015

Pieptul de pui se fierbe, se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Într-o tavă... articol complet

Chec

Data:18.03.2015

Untul, zahărul şi zahărul vanilat se bat cu mixerul. Se adaugă ouăle, pe rând, mixând... articol complet

Piept de curcan cu legume și tăiței de orez la wok

Data:16.03.2015

Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la... articol complet

Plăcintă cu legume

Data:13.03.2015

Ardeiul tăiat cuburi, împreună cu vânăta, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei de... articol complet

Salată cu piept de pui, fasole și porumb

Data:12.03.2015

Într-un bol se amestecă fasolea boabe cu porumbul şi pieptul de pui fiert şi tăiat... articol complet

Suc de citrice cu ananas

Data:11.03.2015

Ananasul se curăţă, se taie bucăţi şi se pune în blender. Se storc lămâile, iar... articol complet

Pulpă de curcan cu sos de portocală și tabasco

Data:10.03.2015

Pulpa de curcan se pune la fiert cu sare în oala sub presiune. Se fierbe timp de 45 de minute.... articol complet

Tarte cu pesto și roșii cherry

Data:06.03.2015

Aluatul foietaj se întinde puţin pe o suprafaţă presărată cu făină, apoi se decupează cu... articol complet

Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker

Data:05.03.2015

Ardeiul iute se pisează în mojar, lămâia şi portocala se storc. În vasul de la slow cooker... articol complet

Pâine cu măsline verzi

Data:04.03.2015

Măslinele verzi se taie mărunt. Ardeiul roşu se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie şi ea.... articol complet

Supă de cocoș cu tăiței de casă

Data:03.03.2015

Carnea se pune la fiert împreună cu legumele întregi şi sare. Se lasă să fiarbă timp de 45... articol complet

Mousse de căpșuni cu ciocolată albă

Data:02.03.2015

Portocalele se storc. Căpşunile împreună cu zahărul pudră şi 3 linguri de suc de portocale... articol complet

Tofu la grătar

Data:27.02.2015

Brânza tofu se taie felii goase de 1 cm. Feliile se stropesc cu ulei de măsline, iar deasupra... articol complet

Tartă cu brânză telemea și roșii

Data:26.02.2015

Se amestecă făina cu untul şi un praf de sare. Se frământă până se obţin nişte... articol complet

Varză călită

Data:25.02.2015

Varza şi ceapa se taie mărunt. Ceapa se căleşte în 2 linguri de ulei şi se înăbuşă în... articol complet

Limoncello

Data:23.02.2015

Lămâile se curăţă de coajă, evitând să se ia şi partea albă. Se pun într-un vas. Peste... articol complet

Rață la cuptor

Data:19.02.2015

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu condimentele obţinându-se o pastă. Cu aceasta, se... articol complet

Vită cu cimbru și boia

Data:18.02.2015

Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele. Se fierbe timp de o oră,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]