Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Rețetă: Pizza (sau tartă?) orientală
Data:26.02.2010Mărturisesc că îmi place să mă joc cu resturile din frigider și încerc de fiecare dată... articol complet
VIOREL COPOLOVICI: Gătiți acasă!
Data:25.02.2010Viorel Copolovici, omul din spatele proiectului culinar Prânzul din Caserolă, debutează... articol complet
Rețetă: Un alt fel de Kebab – Kebab Koobideh și Jujeh Kebab
Data:23.02.2010Text scris de soția mea, Dora. Am preparat duminică ceea ce vedeți mai jos, pentru o masă... articol complet
Tajine cu chifteluțe de vită
Data:22.02.2010N-am mai scris de câteva zile fiindcă am gătit destul de mult în casă, ne-am văzut cu... articol complet
Rețetă: Fatteh – specialitate siriano / egipteană
Data:18.02.2010Pentru azi vă propun un preparat de origine siriană, Fatteh, întâlnit însă în majoritatea... articol complet
ElBulli, cel mai bun restaurant din lume, se închide pentru doi ani
Data:16.02.2010Însă nu de acum, ci din 2012. E vorba de ElBulli, desemnat 5 ani la rând de către majoritatea... articol complet
Pui la cuptor cu legume la aburi și haloumi la grill
Data:16.02.2010Ieri am combinat cele mai iubite trei metode de gătit personale pentru a prepara masa de seară,... articol complet
Rețetă: Tarte Tatin
Data:15.02.2010Tarte Tatin este un desert clasic al bucătăriei franțuzești și un rasfățat al... articol complet
Rețetă: Quiche cu spanac, brânză de capră, pui și usturoi
Data:13.02.2010Quiche este un preparat care aparține în prezent bucătăriei franceze, însă a fost inventat... articol complet
Spălatul vaselor? O plăcere!
Data:12.02.2010Da, fac parte dintre acei bărbați (mulți, puțini, spuneți voi, fetelor ) care adoră să... articol complet
Goji berries + muesli = mic-dejunul meu
Data:10.02.2010Acum 2-3-4 ani nu sufeream combinațiile de muesli, evident că eram ahtiat după cerealele... articol complet
Ofertă prin sms de la măcelăria locală
Data:09.02.2010Acum 5 minute mi-a sunat mobilul, vechiul și bunul meu prieten Nokia 6070, anunțându-mă de... articol complet
Rețetă: Burger Diane
Data:09.02.2010Burger Diane este denumirea pe care am ales-o pentru interpretarea mea a unuia dintre cele mai... articol complet
Ce mâncăm și bem de Valentine’s Day?
Data:08.02.2010Acest articol nu tratează și nu va trata ideile referitoare la originea sărbătorii,... articol complet
Sicilia, recomandări și pregătiri
Data:08.02.2010Până să văd ce mai public pe aici în urma experiențelor prin bucătărie, câteva... articol complet
Rețetă: Tajine marocan de pui cu legume și couscous
Data:05.02.2010Ieri seară am avut iar chef de mâncare marocană, așa că m-am gândit să combin cele două... articol complet
În bucătărie cu juice extractorul
Data:04.02.2010Ne-am luat de vreo lună un juice extractor. Simplu și ieftin, nu avem nevoie de altceva în... articol complet
Șofranul, cel mai scump condiment din lume
Data:03.02.2010În cazul în care nu știați, aflați că șofranul este cel mai scump condiment din lume,... articol complet
Rețetă: Salată de morcovi, usturoi verde, iaurt și mărar
Data:01.02.2010Vineri seară am avut poftă de pește clasic așa că am luat din oraș două bucăți de macrou... articol complet
Peste 60% dintre români preferă pâinea albă, fără vitamine
Data:01.02.2010Vă recomand un articol interesant din Adevărul de duminică, 31 ianuarie, despre preferințele... articol complet