publicat la 02.12.2020
publicat la 02.12.2020
publicat la 02.12.2020
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Peste afumat la cuptor
Spalam peștii si ii curatam daca e cazul, eu i-am afumat acasa asa ca erau deja curatati de mine. Curatam cepele si le tocam. Punem in tava uleiul impreuna cu lingurile de bulion si ceapa si amestecam. Așezam pești peste ceapa si adaugam rosiile spalate si taiate nu chiar bucati mici....
Peste la cuptor
Spalam pestii si ii curatam de solzi.Ii spalam iar bine si ii crestam pe ambele parti pana la oase. Ii presaram cu sare peste tot si ii asezam in tava unsa cu ulei.Apoi adaugam deasupra ceapa curatata si taiata feliute,sucul de rosii,rosiile intregi impreuna cu bulionul,zeama de...
Hamsii
Hamsiile congelate le tinem 15 minute in apa rece, dupa care le curatam si le spalam in cateva ape. Le stergem cu un prosop de bucatarie Amestecam faina de malai cu faina de grau, sarea si piperul. Trecem hamsiile prin amestecul de faina si le prajim in uleiul incalzit, dupa care le scoatem...
Macrou la grill
Pisam usturoiul si adaugam zeama de lamaie,uleiul,si condimentele dupa gust. Amestecam dupa care bucatile de peste spalate si sterse cu un servetel de bucatarie. Acoperim vasul si lasam cca 30 min. Incalzim tigaia grill(eu am uns/o putin cu ulei) adaugam bucatile de peste si prajim pe ambele...
File de cod
Pestele il spalam bine si il stergem cu un prosop de bucatarie,amestecam toate ingredientele intr-un bol,trecem bucatile de cod prin amestecul de faina si prajim in uleiul incins,le prajim pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant