Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 02.06.2010
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...
publicat la 15.11.2015
publicat la 27.11.2013
Azi te-ai hotarit sa pui in practica zicala: prea multă odihnă nu a omorât pe nimeni.
Voturi:42
Voturi:69
Voturi:95
In cont 29
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 15:51
ieri la 15:30
ieri la 11:01
de RODIMUR 8
pe 18.09 la 15:13
pe 18.09 la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de oanapl 8
5 voturi
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
Rocsi
kryky_55 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Robyfor_you 1
BorzaAndrei 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...