Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.07.2013
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....
mai multe
publicat la 05.07.2013
Pensula de patiserie
Taburet pliabil telescopic
Set de 3 boluri Ellenge
Rola de folie pentru prajituri
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 14:59
de Bucataras 6
la 11:18
de vasimur 4
ieri la 10:16
ieri la 09:44
de Retete_gustoase 1
pe 05.11 la 16:55
de Constelatialeu 9
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
laura_n
Gicuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
flory06din6 1
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de casa
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....