ana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.01.2010

RETETE138
PRIETENI44
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba radauteana

In Supe/Ciorbe la 3 Iul 2010

Curatam si spalam zarzavatul ,si il punem la fiert in 3 l de apa in care punem si pieptul de pui.Cand pieptul e fiert il taiem fasii iar zarzavatul il scoatem .Lasam supa sa se racoreasca 5 minute,timp in care frecam galbenusurile cu smantana.Cu un plonic turnam putin cate putin din supa peste...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 7 Iun 2010

Tocam carnea  o condimentam ,adaugam oul si ½  dintr-o ceapa .Formam bilute de marime potrivita . Intr-o cratita punem la fiert in 3 l de apa morcovul,telina,pastarnacul,ceapa,orezul  iar dupa ce a clocotit adaugam cu atentie perisoarele.Lasam sa fiarba pana toate...

Supa crema de ciuperci

In Supe/Ciorbe la 6 Mai 2010

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0;...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 28.06.2012

Tort bezea cu crema de ciocolata

publicat la 28.06.2012

Tort cu crema de visine

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Ar fi bine sa nu va faceti un program strict, pentru ca veti fi nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]