Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
iasi
Bucataras din 18.10.2013
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust
publicat la 22.10.2013
Taietor de pizza
Set de 3 boluri Ellenge
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 250 forme pentru briose
Termometru cu ecran LCD
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
la 21:53
de Caty 3
la 17:39
la 16:35
de Bucataras 6
la 09:23
de Rocsi 9
ieri la 20:40
7 comentarii
de laura_n 7
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
oanapl
Ubulika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Carne cu ceapa
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust