amalia_abira

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 26.04.2016

RETETE0
PRIETENI1
Articole

Avantajele uleiului de palmier in bucatarie

In Tipsuri, la: 26 Apr 2016

Uleiul de palmier este un produs natural care rezulta prin presare, la cald sau la rece, urmata de rafinare, a pulepi fructului produs de palmier. Exista si ulei produs din seminte de palmier dar calitatea sa este inferioara. Uleiul de palmier se utiliezeaza cu succes in bucatarie datorita...

Secrete si trucuri pentru o zacusca perfecta

In Tehnici, la: 26 Apr 2016

Toate gospodinele au si retete preferate de zacusca pe care le mostenesc de la bunici sau la parinti. Intrebarea este ce faceti atunci cand va aflati la inceput de drum si vreti sa impresionati persoanele dragi cu reusite din bucatarie. Mai jos sunt si cateva sfaturi pentru ca zacusca sa fie...

Afisate 1 - 2 din 2 articole    

Postari recente

publicat la 26.04.2016

Creme Brulee

publicat la 26.04.2016

Pizza Quattro Formaggi

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]