alexandrinapop

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 13.11.2010

RETETE8
PRIETENI2
Retete

Pasta de gogosari

In Conserve la 26 Aug 2011

Se toaca ardeii kapia, gogosarii, ardeiul iute , telina, rosiile se decojesc si se toaca. Se pune pasta la foc mic , apoi se adauga zaharul, otetul si sarea. Se lasa sa fiarba pana cand scade la jumatate din cantitatea pusa la foc, apoi se pune in borcane si se da dust uscat.

Frigarui de pui la gratar

In Pui la 16 Feb 2011

Dupa ce le-am asezat frumos pe bete ,le-am dat cu un pic de condiment picant pentru pui , un strop de ulei si se lasa sa stea vreo 15 minute inainte de a fi puse pe gratar ( gratar cu carbuni am folosit nu din cel electric). Slanina am prajit-o separat de frigaruie.

Platou taranesc

In Porc la 1 Ian 2011

Carnea de porc se pune la prajit in ulei se condimenteaza cu  piper si boia si eventual o lingurita de condimente pentru carne de porc ( amestec la pliculet) , dupa ce s-a rumenit putin pe ambele se parti se pune atita apa incat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba la foc mic ....

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 1 Ian 2011

Ouale se fierb , se curata, se taie pe jumatate. Galbenusuriile de separa de albus si se amesteca cu pateul , cu 2 linguri maioneza, mustar si se potriveste de sare si piper. Cu amestecul obtinut se umplu albusuriile si se intorc pe platou cu partea cu umplutura in jos. Maioneza ramas se amesteca...

Supa de salata

In Supe la 30 Dec 2010

Se spala salata verde si taie fideluta. Separat se pun 3 litri de apa la foc. In momentul in care apa fierbe se adauga salata. Se lasa la fiert 20 minute. Intr-o craticioara se pune slanina la prajit iar in momentul in care e prajita se toarna peste salata . Se lasa un pic de unsoare sa se...

Piept de pui cu sos dulce acrisor

In Pui la 14 Noi 2010

Pentru marinarea puiului: -Pieptul de pui se taie in bucati mai mari  se amesteca cu ulei de masline, o lingura de otet balsamic, o mana de cimbru , sare si piper si se lasa cel putin 2 ore la frigider. Dupa ce au trecut cele 2 ore se pune puiul la prajit pina se rumeneste pe toate...

Pui in sos Worcester si orez cu legume

In Pui la 14 Noi 2010

Puiul Se taie puiul in bucati marisoare , se amesteca impreuna cu sosul Worcester si se lasa la frigider o ora .Dupa ce sa marinat,  intr-o tigaie se pun cca 50 gr unt si 3 linguri de masline,  restul de sos Worcester ramas iar apoi se pune puiul la prajit . Se lasa pana...

Supa de mazare cu afumatura

In Supe la 13 Noi 2010

Ceapa , morcovii si ardeii se taie sub forma de patratele si se pun impreuna la calit . Dupa ce s-au calit se adauga boia, apa si afumatura, menta, piper, sare si se lasa la fiert pina e fiarta carnea .Se adauga mazarea si se mai lasa la fiert cca 15 minute dupa care se amesteca faina cu ouale si...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]