Rosiile se pun in tava cu carnati,usturoi, frunzele de dafin si ardei.
Se baga la cuptor timp de 1h, se stoarce zeama de la rosii si se decojesc rosiile, se adauga putin zahar pentru a neutraliza acidul rosiilor.
Se adauga si cartofii in prealabil fierti, se baga la cuptor timp de 30...
Se toaca ceapa julien, se pune la calit, dupa care se adauga carnea de porc (snitel). Se lasa sa se prajeasca, se adauga piper, sare, rozmarin dupa gust. Dupa ce s-a preparat carnea se adauga mustarul, se amesteca si se mai lasa inca 15-20 de minute.
Se amesteca carnea de porc cu cea de vita, se adauga sare piper dupa gust, bicarbonatul de sodiu, se adauga in apa calduta si se toarna peste compozitie.
Compozitia se amesteca timp de 30 de minute, se pune la frigider timp de 5 ore.
Se scoate, se amesteca inca odata timp de 30 de...
Carnat cu legume la cuptor
Rosiile se pun in tava cu carnati,usturoi, frunzele de dafin si ardei. Se baga la cuptor timp de 1h, se stoarce zeama de la rosii si se decojesc rosiile, se adauga putin zahar pentru a neutraliza acidul rosiilor. Se adauga si cartofii in prealabil fierti, se baga la cuptor timp de 30...
Carne de porc in sos de mustar
Se toaca ceapa julien, se pune la calit, dupa care se adauga carnea de porc (snitel). Se lasa sa se prajeasca, se adauga piper, sare, rozmarin dupa gust. Dupa ce s-a preparat carnea se adauga mustarul, se amesteca si se mai lasa inca 15-20 de minute.
Tradicijonalna Srpska pljescavica (Plescavita Sarbeasca)
Se amesteca carnea de porc cu cea de vita, se adauga sare piper dupa gust, bicarbonatul de sodiu, se adauga in apa calduta si se toarna peste compozitie. Compozitia se amesteca timp de 30 de minute, se pune la frigider timp de 5 ore. Se scoate, se amesteca inca odata timp de 30 de...