adinabalerina79

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 11.08.2012

RETETE3
PRIETENI2
Retete

OU POSAT PE PAT DE MIEZ DE LAPTE

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2013

ul se fierbe fara coaja in apa,intr o forma . Miezul de lapte se feliaza si se aseaza pe farfurie,oul se aseaza peste si rosia cherry se pune lang a,merge de minune oricand !

PIZZA MARGHERITA

In Pizza la 12 Mai 2013

Dizolvam drojdia,in cana cu lapte la temperatura camerei,adaugam 1 praf sare si lasam la dospit,intre timp pregatim faina,punem ouale si uleiul de masline,1 lingurita sare si apoi drojdia dospita,se framanta bine pana se dezlipeste de pe maini si se lasa la dospit cca 40 minute la temperatura...

Cheesecake caramel cu miez de lapte

In Prajituri la 12 Mai 2013

Mod preparare:   biscuitii se sfarma cu un sucitor sau la rabot(cine are),untul se topeste si punem peste biscuiti,framantam bine pana se moaie biscuitii,adaugam cacaoa ,pregatim o tava cu inel detasabil,ungem tava cu unt si o tapetam cu compozitia obtinuta. Branza proaspata se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 12.05.2013

OU POSAT PE PAT DE MIEZ DE LAPTE

publicat la 12.05.2013

PIZZA MARGHERITA

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]