Batem ouale cu sare, apoi adaugam cascavalul dat pe razatoare.
Dam rosiile pe razaatoare, le adaugam peste ou si amestecam usor sa se omogenizeze.
Ungem tava cu margarina sau unt (eu am pus margarina) si turnam compozitia.
Dam la cuptor la foc potrivit pana se desprinde usor de pe...
Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 20 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca.
Dupa 20 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ 10 minute sa se raceasca si daca se...
Clatite:
Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute.
In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele.
Umplutura:
Intr-un vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.Scurgi bine ciupercile si le tai...
Se farama branza intr-o cratita si se pune lapte pana da peste ea si se amesteca cu o lingura branza cu laptele.
Se pune pe foc si se lasa pana se infierbanta si se alege zerul.(pana se alege zerul nu se mai amesteca deloc).Dupa ce se alege zerul, se scurge branza de zer intr-un teflon si...
Mic dejun-Tarta cu oua si rosii
Batem ouale cu sare, apoi adaugam cascavalul dat pe razatoare. Dam rosiile pe razaatoare, le adaugam peste ou si amestecam usor sa se omogenizeze. Ungem tava cu margarina sau unt (eu am pus margarina) si turnam compozitia. Dam la cuptor la foc potrivit pana se desprinde usor de pe...
Oua de gasca umplute
Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 20 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca. Dupa 20 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ 10 minute sa se raceasca si daca se...
Traistute cu ciuperci si carne de porc
Clatite: Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute. In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele. Umplutura: Intr-un vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.Scurgi bine ciupercile si le tai...
Cascaval de casa
Se farama branza intr-o cratita si se pune lapte pana da peste ea si se amesteca cu o lingura branza cu laptele. Se pune pe foc si se lasa pana se infierbanta si se alege zerul.(pana se alege zerul nu se mai amesteca deloc).Dupa ce se alege zerul, se scurge branza de zer intr-un teflon si...