09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
09:30
Bucătărie tropicală cu Miguel
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
10:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Christophe şi prietenii
13:30
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Trei bucătari de ocazie
17:00
Ingrediente proaspete din grădină
17:30
O săptămână în Mexic cu Chuck
18:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
18:30
Peripluri culinare: Grecia
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
20:30
Bucătărie tropicală cu Miguel
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
21:30
Restaurantul "Mátyás Pince"
22:30
Doar pentru carnivori
23:30
Toată familia în bucătărie
Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie
Punem la fiert 200 ml de vin de Ruby Porto cu o jumătate de ceapă mărunțită, câțiva căței de usturoi, cimbrul proaspăt și rozmarin. La fierbere scădem cantitatea de lichid la o treime în timp de circa un sfert de oră. Între timp, într-o lingură de unt și...