09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
09:30
Bucătărie tropicală cu Miguel
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
10:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Christophe şi prietenii
13:30
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Trei bucătari de ocazie
17:00
Ingrediente proaspete din grădină
17:30
O săptămână în Mexic cu Chuck
18:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
18:30
Peripluri culinare: Grecia
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
20:30
Bucătărie tropicală cu Miguel
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
21:30
Restaurantul "Mátyás Pince"
22:30
Doar pentru carnivori
23:30
Toată familia în bucătărie
Tort caramel de ananas
Topim 20-30 gr unt împreună cu 80 gr zahăr brun. O întindem uniform într-o formă de tort şi aşezăm feliile de ananas peste aceasta. Se freacă 180 gr unt cu 180 gr zahăr, până devine spumoasă, după care adăugăm cele 3 gălbenuşuri de ouă, coaja răzuită şi...
Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie
Punem la fiert 200 ml de vin de Ruby Porto cu o jumătate de ceapă mărunțită, câțiva căței de usturoi, cimbrul proaspăt și rozmarin. La fierbere scădem cantitatea de lichid la o treime în timp de circa un sfert de oră. Între timp, într-o lingură de unt și...
Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta
200 g de brânză ricotta se amestecă cu 1 ou întreg şi câteva picături de îndulcitor. Găluştele de mărimea unei linguri se rumenesc într-o tigaie uscată, la foc mic. Jumătate kg de căpşuni se mixează cu 300 ml de vin roşu fiert, împreună cu...
Chocolate Crinkles
Se amesteca ouale impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si isi dubleaza volumul, apoi se topeste ciocolata la bain marie impreuna cu untul. Se toarna ciocolata topita peste oua si se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna faina cernuta impreuna cu praful de copt si cu...
Sufleu de branza cu dresing de zmeura
Pasăm cele 250 gr de brânză printr-o sită. Despărţim cele 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu 50 gr zahăr sau cu miere, cu interiorul batonului de vanilie şi cu coaja răzuită a unei lămâi, şi frecăm amestecul până devine spumos. Adăugăm brânza....