Se pune la fiert laptele, iar intre timp batem spuma galbenusurile impreuna cu zaharul, dupa 2 minute adaugam amidonul si cele 2 lingurite de esenta, iar dupa ce le-am amestecat bine adaugam si o cana din laptele fiert. Compozitia obtinuta o punem peste laptele ramas in cratita pe foc, mai...
Este foarte uşor de preparat aşa că mă voi limita la câteva cuvinte.:)
Se amestecă ingredientele, iar compoziţia se pune în tavă cu linguriţa.
Se lasă la cuptor aprox. 10 - 15 min.
Dacă le vreţi cu nucă/ alune pe deasupra, pe acestea trebuie să le puneţi...
Fagurii: se amestecă toate ingredintele (amoniul l-am amestecat înainte cu puţină zeamă de lămâie) şi se obţine un aluat consistent ca smântâna.
Crema: se topeşte untul, după care se adaugă zahărul împreună cu cacaoa, laptele, esenţa de rom şi...
Budinca de vanilie
Se pune la fiert laptele, iar intre timp batem spuma galbenusurile impreuna cu zaharul, dupa 2 minute adaugam amidonul si cele 2 lingurite de esenta, iar dupa ce le-am amestecat bine adaugam si o cana din laptele fiert. Compozitia obtinuta o punem peste laptele ramas in cratita pe foc, mai...
Fursecuri fragede
Este foarte uşor de preparat aşa că mă voi limita la câteva cuvinte.:) Se amestecă ingredientele, iar compoziţia se pune în tavă cu linguriţa. Se lasă la cuptor aprox. 10 - 15 min. Dacă le vreţi cu nucă/ alune pe deasupra, pe acestea trebuie să le puneţi...
Faguri cu cremă de ciocolată
Fagurii: se amestecă toate ingredintele (amoniul l-am amestecat înainte cu puţină zeamă de lămâie) şi se obţine un aluat consistent ca smântâna. Crema: se topeşte untul, după care se adaugă zahărul împreună cu cacaoa, laptele, esenţa de rom şi...