Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 4 pahare de whisky
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:30
de Constelatialeu 9
pe 24.12 la 20:10
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 7
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....