Retete_gustoase

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 29.04.2024

RETETE74
PRIETENI5
Articole

De ce să nu pui sare pe carnea de vită - Avantajele și dezavantajele sării

In Cu de toate, la: 4 Iun 2024

Punem sau nu sare pe carnea de vita inainte de gatire? Iata un subiect discutat si are argumente pro si contra. Iata de ce unii bucatari recomanda sa nu pui sare pe carnea de vita inainte de gatire:   Extrage umiditatea : Sarea poate extrage umiditatea din carne prin procesul de...

Top 5 Alimente anti-imbatranire care iti redau stralucirea pielii

In Alimente, la: 30 Mai 2024

Descopera cele mai eficiente alimente anti-imbatranire pentru o piele radianta si sanatoasa. Afla cum fructele de padure, pestele gras, legumele cu frunze verzi, avocado si nucile pot contribui la mentinerea elasticitatii, hidratarea si protejarea pielii impotriva efectelor imbatranirii...

Farmacia naturii: Cele mai bune 10 plante medicinale pentru ceaiuri

In Cu de toate, la: 30 Mai 2024

Descopera lumea fascinanta a ceaiurilor medicinale si beneficiile lor pentru sanatate. De la ceaiul de musetel, calmant si relaxant, la ceaiul de ghimbir, energizant si antiinflamator, exploreaza retetele si utilizarile acestor ceaiuri naturale pentru o viata sanatoasa si echilibrata. Iata o...

Cum sa mentii tenul sanatos si stralucitor la 30, 40 si 50 de ani

In Bucataras eFeminin, la: 29 Mai 2024

Mentinerea unui ten sanatos si stralucitor necesita adaptarea rutinei de ingrijire la schimbarile naturale ale pielii pe masura ce inaintam in varsta. Iata cateva sfaturi detaliate pentru fiecare etapa de varsta:   La 30 de ani La 30 de ani, pielea incepe sa arate primele semne...

Top 15 condimente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta: Beneficii si utilizari

In Condimente, la: 22 Mai 2024

Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in diverse culturi si traditii culinare din intreaga lume. Iata cateva dintre cele mai comune condimente...

Beneficii si proprietati ale catinei - Ginsengul romanesc

In Fructe, la: 21 Mai 2024

Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate. Fructele de catina sunt bogate in vitamine, minerale si alti compusi bioactivi, fiind utilizate in...

Bicarbonatul de Sodiu: Utilizari si Beneficii in Bucatarie, Ingrijirea Personala si Curatenie

In Cu de toate, la: 20 Mai 2024

Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic sub forma de pudra alba, care face parte din categoria sarurilor. Este o sare derivata din acidul carbonic si se dizolva usor in apa, formand o solutie alcalina. Bicarbonatul de sodiu are o gama larga de utilizari datorita proprietatilor sale...

Afisate 11 - 17 din 17 articole    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]