Aluatul
Pentru aluat, se amesteca untul cu faina, se obtine o masa ca si nisipul. Se adauga sarea si apa, amestecam totul pana cand obtinem un aluat omogen.
Aluatul se intinde intr-o forma cat putem de rotunda si se pune in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt.
Ceapa se curata, se...
Ceapa, ardeiul rosu si coriandru se taie marunt, se amesteca cu faina de porumb, apoi se pune usturoiul pudra dupa gust, putin colorant alimentar, sare dupa gust si se adauga pe rand apa, pana se formeaza un aluat pe care il putem modela.
Aluatul obtinut se imparte in 13 bilute egale. In...
Aluatul
In laptele caldut se topeste drojdia impreuna cu zaharul, se acopera cu o folie de plastic si se lasa la odihnit timp de 10 minute.
Intr-un bol mare se pune faina cernuta, se face o gaura in mijloc si se adauga laptele cu drojdia si untul topit si racit, se amesteca putin, apoi se...
Tarta galette cu dovlecel si cascaval
Aluatul Pentru aluat, se amesteca untul cu faina, se obtine o masa ca si nisipul. Se adauga sarea si apa, amestecam totul pana cand obtinem un aluat omogen. Aluatul se intinde intr-o forma cat putem de rotunda si se pune in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Ceapa se curata, se...
Aperitiv crochete din faina de porumb
Ceapa, ardeiul rosu si coriandru se taie marunt, se amesteca cu faina de porumb, apoi se pune usturoiul pudra dupa gust, putin colorant alimentar, sare dupa gust si se adauga pe rand apa, pana se formeaza un aluat pe care il putem modela. Aluatul obtinut se imparte in 13 bilute egale. In...
Baghete umplute cu sunca si cascaval
Aluatul In laptele caldut se topeste drojdia impreuna cu zaharul, se acopera cu o folie de plastic si se lasa la odihnit timp de 10 minute. Intr-un bol mare se pune faina cernuta, se face o gaura in mijloc si se adauga laptele cu drojdia si untul topit si racit, se amesteca putin, apoi se...