publicat la 03.01.2017
publicat la 26.08.2016
publicat la 09.02.2016
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Omleta cu dovleac
Se curata dovlecelul si il dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Ouale se bat si se adauga dovlecelul razuit, faina, boaia de ardei, piperul si sarea. Se ia o lingura de amestec si se intinde intr-o tigaie si se prajesc. Se poate servi cu muraturi si cu salate.
Omleta cu cartofi
Se curata cartofii si ii dam pe razatoare, la gaura cea mare. Apoi intindem egal intr-o tigaie si ii prajim in ulei pana se rumenesc putin. Intre timp se bat ouale, adaugam putin lapte, sare si piper. Se toarna ouale deasupra cartofilor. Eu am servit cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!