Renataedina

1

Bucataras
incepator

Oradea

Bucataras din 29.03.2013

RETETE9
PRIETENI406
Retete / Aperitive / Garnituri

Omleta cu dovleac

In Aperitive / Garnituri la 20 Ian 2014

Se curata dovlecelul si il dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Ouale se bat si se adauga dovlecelul razuit, faina, boaia de ardei, piperul si sarea.  Se ia o lingura de amestec si se intinde intr-o tigaie si se prajesc. Se poate servi cu muraturi si cu salate.

Omleta cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Se curata cartofii si ii dam pe razatoare, la gaura cea mare. Apoi intindem egal intr-o tigaie si ii prajim in ulei pana se rumenesc putin. Intre timp se bat ouale, adaugam putin lapte, sare si piper. Se toarna ouale deasupra cartofilor. Eu am servit cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 03.01.2017

Biscuiti cu budinca de vanilie

publicat la 26.08.2016

Jeleu de portocala

publicat la 09.02.2016

Ton cu iaurt si marar

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]