Alegem o bucată frumoasă de mușchi de vită pe care o asezonăm cu sare, piper și cimbrișor (cimbrișorul potențează gustul cărnii, nu îl acoperă), lasăm carnea sa se odihnească în timp ce tăiem legumele în bucăți mari.
Într-o tigaie de teflon, de preferat...
Bucata de carne hasurata pe partea superioara, cea cu sorici, se condimenteaza cu sare grunjoasa, piper proaspat pacinat si cimbru uscat.
Incalzim cuptorul la 170 de grade si introducem bucata de carne pentru 90 de minute acoperita cu o folie din aluminiu, mai jos o fotografie cu porcul dupa...
-Curatam puiul de eventualele pene, desprindem usor pielea fara a o rupe.
-Aromatizam untul cu marar, busuioc, coaja de lamaie, patrunjel.
-Tocam patrunjelul, mararul, busuiocul, un catel de usturoi si coaja de lamaie.
-Introducem in pui lamaia, dupa ce i-am ras coaja, ceapa si doi catei...
Mușchi de Vită cu Legume
Alegem o bucată frumoasă de mușchi de vită pe care o asezonăm cu sare, piper și cimbrișor (cimbrișorul potențează gustul cărnii, nu îl acoperă), lasăm carnea sa se odihnească în timp ce tăiem legumele în bucăți mari. Într-o tigaie de teflon, de preferat...
Piept de porc la cuptor - Slow Cooked Pork
Bucata de carne hasurata pe partea superioara, cea cu sorici, se condimenteaza cu sare grunjoasa, piper proaspat pacinat si cimbru uscat. Incalzim cuptorul la 170 de grade si introducem bucata de carne pentru 90 de minute acoperita cu o folie din aluminiu, mai jos o fotografie cu porcul dupa...
Pui in crusta de verdeturi
-Curatam puiul de eventualele pene, desprindem usor pielea fara a o rupe. -Aromatizam untul cu marar, busuioc, coaja de lamaie, patrunjel. -Tocam patrunjelul, mararul, busuiocul, un catel de usturoi si coaja de lamaie. -Introducem in pui lamaia, dupa ce i-am ras coaja, ceapa si doi catei...