Se amesteca faina, sarea, mierea si laptele călduț ( in lapte se adauga mierea si drojdia) intr.un bol.
Se framanta bine, apoi se lasa coca la crescut 1 ora la caldura , peste bol punem un prosop.
Se imparte coca in 2 parti egale, se taie triunghiuri si pe pun bucatele de rahat, apoi rulam...
Se bat albușurile spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se adauga treptat peste albusuri.
Faina se adauga in aluat si se amesteca foarte usor cu o lingura de lemn.
Cuptorul trebuie sa fie preincălzit inainte.
Se pune o foaie de pergament intr.o tava mai...
Albusurile se bat spumă cu un praf de sare. Se adaugă zahărul. Se adauga galbenusurile ( amestecate cu uleiul separat).
Se adauga apa. Adăugăm făina si praful de copt.
Cuptorul trebuie incins inainte
2 tavi le tapetam cu hârtie de copt.
Adaugam compozitia in...
Se scot piersicile din compot, se dau la blender, se adauga oul si se amesteca bine. Apoi se adauga laptele, faina si mierea. Se incinge cuptorul, se tapeteaza forma ceramica cu unt si se pune compozitia. Se lasa la cuptor la 160 grade, timp de 40 de minute aproximativ.
Cornuri cu rahat
Se amesteca faina, sarea, mierea si laptele călduț ( in lapte se adauga mierea si drojdia) intr.un bol. Se framanta bine, apoi se lasa coca la crescut 1 ora la caldura , peste bol punem un prosop. Se imparte coca in 2 parti egale, se taie triunghiuri si pe pun bucatele de rahat, apoi rulam...
Pandispan cu capsuni
Se bat albușurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se adauga treptat peste albusuri. Faina se adauga in aluat si se amesteca foarte usor cu o lingura de lemn. Cuptorul trebuie sa fie preincălzit inainte. Se pune o foaie de pergament intr.o tava mai...
Chec cu fructe de padure
Albusurile se bat spumă cu un praf de sare. Se adaugă zahărul. Se adauga galbenusurile ( amestecate cu uleiul separat). Se adauga apa. Adăugăm făina si praful de copt. Cuptorul trebuie incins inainte 2 tavi le tapetam cu hârtie de copt. Adaugam compozitia in...
Budinca de piersici
Se scot piersicile din compot, se dau la blender, se adauga oul si se amesteca bine. Apoi se adauga laptele, faina si mierea. Se incinge cuptorul, se tapeteaza forma ceramica cu unt si se pune compozitia. Se lasa la cuptor la 160 grade, timp de 40 de minute aproximativ.