Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Suport pentru ustensile de bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
la 18:33
de Bucataras 6
pe 27.09 la 16:57
pe 27.09 la 16:08
pe 27.09 la 10:54
pe 26.09 la 11:00
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Lau
Rocsi
lucy2002 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sanda s 1
LauraS 1
Catalin 1
Retete_gustoase 1
1600 puncte
laura_n 7
1400 puncte
Constelatialeu 9
1003 puncte
Rocsi 9
514 puncte
vasimur 4
233 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...