Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perie de pantofi
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:57
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
pe 01.11 la 09:52
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gherca Daniela 5
3048 puncte
MotanLaOale 8
1084 puncte
trifadalia 4
800 puncte
laura_n 7
410 puncte
Rocsi 9
315 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...