Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 teluri Kasahome
Placa de tocat fata-verso
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 20:30
de Bucataras 6
la 14:47
la 12:33
la 10:06
ieri la 10:50
7 comentarii
de Panacris 9
6 comentarii
de laura_n 7
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
Bucataras
alinutza88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adryan 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...