Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Ciocan pentru carne
Perna ergonomica Karll
Cantar digital pentru bucatarie
Unghiera BISALUO
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:51
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
pe 23.06 la 09:34
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
Bucataras
oanapl
RODIMUR
dantes 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LUK 1
Nepotica 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...