Punem la fiert carnea cu zarzavatul curatat. Separat fierbem cartofii, pentru ca fierb mai repede ca restul ingredientelor, separat ouale intregi.
Verificam cu furculita atat zarzavatul cat si cartofii sa nu fie foarte fierti, altfel riscam sa devina pasta la tocat!
Dupa ce au fiert le...
Vinetele se coc la foc mic pe o tabla, pana toata suprafata de coaja devine crocanta. Se decojec usor, fara sa se rupa si se lasa la scurs cateva minute intr-o strecuratoare din plastic, dupa care se toaca foarte marunt cu un cutit din lemn. Intre timp se curata si spala ceapa, se toaca foarte...
Salata Bouef
Punem la fiert carnea cu zarzavatul curatat. Separat fierbem cartofii, pentru ca fierb mai repede ca restul ingredientelor, separat ouale intregi. Verificam cu furculita atat zarzavatul cat si cartofii sa nu fie foarte fierti, altfel riscam sa devina pasta la tocat! Dupa ce au fiert le...
Salata de vinete
Vinetele se coc la foc mic pe o tabla, pana toata suprafata de coaja devine crocanta. Se decojec usor, fara sa se rupa si se lasa la scurs cateva minute intr-o strecuratoare din plastic, dupa care se toaca foarte marunt cu un cutit din lemn. Intre timp se curata si spala ceapa, se toaca foarte...