
publicat la 15.05.2015
publicat la 15.05.2015
publicat la 15.05.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu blat de mamaliga
Intr-un bol se pune faina de malai cu apa si o ligurita de sare. Se pune in cuptorul cu microunde la temperatura maxima 5 minute. Se amesteca bine cu telul mamaliga si se mai da inca 3 minute la cuptorul cu microunde la temperatura maxima. Cascavalul se rade pe...
Pizza vegetariana à la Veneţia
Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente; se prepara o coca. Se lasa sa creasca cel putin o ora. Se framanta din nou si se imparte in doua. Se intind 2 foi care se aseaza in 2 tavi de aluminiu cu diametrul de 32 cm unse cu...
Paine Indiana "Poori"
Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, zaharul si margarina; se adauga treptat apa si se framanta bine. Se acopera aluatul cu un servet de bucatarie umed si se lasa sa stea 15 minute. Se imparte aluatul in 10 parti egale si se fac mici sfere de aluat ;se acopera din nou cu...