Michelle

1

Bucataras
incepator

Gernika,Pais Vasco

Bucataras din 02.07.2009

RETETE112
PRIETENI69
Retete / Pizza

Paine mestesugareasca

In Piine la 21 Ian 2010

reteta preluata de aici   multumesc Alegeti un bol de plastic mai mare la care sa aveti capac si in care puneti toata faina cernuta. Vasul sa fie maricel ca aluatul isi dubleaza bine volumul si nu trebuie impiedecat sa creasca. Separat, amestecati drojdia si sarea in apa calduta,...

Paine de secara

In Piine la 15 Ian 2010

Amestecam fainile cu sarea,se adauga drojdia dospita,apa cat cuprinde(adik pana se face un aluat elastic nelipicios)adaugam si uleiul,framantam si lasam la dospit.Intindem aluatul si il ungem cu unt,apoi il facem sul si il taiem fasi Capetele le unim si le punem in mijlocul tavi,apoi una...

Turte

In Piine la 6 Dec 2009

Se face un aluat nelipicios din ingrediente ,tigaia se pune la foc ,se da forma rotunda la aluat si se coc in tigaie,se inteapa cu furculita ca sa se coaca bine.

Paine speciala

In Piine la 29 Noi 2009

Orezul il fierbem apoi il amestecam cu celalalte ingrediente si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit o ora dupa care il impartim in 10 si fiecare bucata separata o asezam in tava,pana ce se umple(mie mi-o ramas o bucata din aluat si am facut din ea 4 covrigei:)))...

Paine de casa

In Piine la 3 Oct 2009

Faina se amesteca cu sarea si cu maiaua facuta din drojdie.Se adauga apa calduta cat sa se faca un aluat moale dar sa il poti 'manevra',se adauga si uleiul.Se lasa aluatul obtinut la crescut cam 30 min,dupa care se imparte aluatul in doua,si apoi fiecare parte in 3.se impleteste si se pune in...

Pizza

In Pizza la 3 Iul 2009

Curatam cepele si 3 dintre ele le taiem solzisori, ardeiul la fel (daca e unu rosu si unu galben e mai bun), le punem intr-o tigaie la foc potrivit impreuna cu condimentele,cayena si uleiul ca sa se caleasca. Ciupercile le spalam, curatam si le taiem sub forma pe care dorim si le punem cu...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 14.10.2015

Cartofi cu Pleurotus la cuptor

publicat la 03.12.2011

Prajitura cu dovleac

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]