Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Deva
Bucataras din 29.08.2015
Topim untul apoi adăugăm zahărul și amestecăm puțin. Punem oul, sarea și vanilia. Adăugăm apoi făina, praful de copt și ciocolata tocată. Vom obține un aluat omogen și nelipicios. Pe hârtia de copt vom forma cu mâna (puțin unsă cu ulei)...
publicat la 30.07.2020
publicat la 16.07.2020
Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.
In cont 23
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cereale de casa cu lapte
Topim untul apoi adăugăm zahărul și amestecăm puțin. Punem oul, sarea și vanilia. Adăugăm apoi făina, praful de copt și ciocolata tocată. Vom obține un aluat omogen și nelipicios. Pe hârtia de copt vom forma cu mâna (puțin unsă cu ulei)...