
publicat la 16.02.2014
publicat la 16.02.2014
publicat la 16.02.2014
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de vitel cu taitei
Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa, se spumeaza daca e nevoie! Zarzavaturile curatate si spalate se adauga in oala in care fierbe carnea; se pune sare sau vegetta dupa gust. Ar fi bine sa fiarba la un foc moderat spre mic pentru a ramane supa limpede! Cand carnea si legumele...
Ciorba de perisoare
Perisoarele : Carnea macinata se amesteca cu oul, frunzele de patrunjel, usturoiul, grisul, sare si piper. Se formeaza perisoarele. Toate legumele (in afara de rosii) se toaca marunt si se pun la calit; cand s-au patruns bine, se adauga apa (~4 litri) si oasele pt ciorba. Se lasa sa fiarba...