publicat la 28.12.2015
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza ,,cu de toate,,
Blatul . Se mixeaza ouale zu zaharul peste care se pune drojdia , apoi adaugam laptele si faina cat cuprinde . Intr-o tava tapetata cu faina punem aluatul si lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul. Taiem toate mezelurile cubulete si le calim in putin unt . Le punem peste aluat si...
Pizza Casei
Blatul Se mixeaza ouale cu zaharul peste care se pune drojdia . Treptat se adauga laptele si faina cat cuprinde. Se formeaza un aluat destul de moale care il intindem intr-o tava. Lasam alatul sa creasca circa 15 minute , intre timp ne ocupam de compozitie . Taiem cubulete mici toate...
Pizza Mista Rosa (pizza mixta rosie )
Blatul: se amesteca manual sau cu mixerul toate ingredinetele. Aluatul nu trebuie sa fie maleabil, nu foarte tare si se lasa 30 minute la crescut. Intre timp taiem cubulete rosiile, vinetele (prajite in prealabil cu sare oregano si un catel de usuroi ), ciupercile calite si ele in...