Lily_Musat

1

Bucataras
incepator

Oltenita

Bucataras din 03.06.2009

RETETE126
PRIETENI14
Retete / Supe/Ciorbe

Supa cu galuste

In Supe la 25 Iun 2009

Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine. Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu frunzele uscate de telina.(sau...

Supa cu piept de pui si taitei

In Supe la 25 Iun 2009

Punem 2 litri de apa la fiert cu ulei si sare. Cand a dat in clocot punem legumele si lasam sa fiarba bine pana cand se farama. Adaugam delicatul cu gust de gaina si lasam sa mai fiarba putin. Intr-o cratita separat fierbem pieptul de pui,il taiem cuburi si il punem in oala peste legumele care...

Ciorbica de cocosel cu taitei

In Ciorbe la 25 Iun 2009

Punem in cca 3 l de apa cocoselul la fiert. Lasam sa fiarba cam 1 ora. Intre timp am facut taiteii. Intr-un castron am pus faina si am facut o adancitura in mijloc. Am pus un ou batut cu putina sare si am amestecat pana sa format un aluat tare pe care l-am intins bine cu sucitorul,...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 25 Iun 2009

Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine. Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea. Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute. Adaugam verdeata la sfarsit.  

Ciorba de spanac

In Ciorbe la 25 Iun 2009

Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute. Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem apa peste legume in oala. Lasam sa fiarba bine...

Ciorba de vita

In Ciorbe la 25 Iun 2009

Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de rosii, borsul iar la sfarsit se pune verdeata.

Ciorba de stevie

In Ciorbe la 25 Iun 2009

Se pune ulei de masline in oala, se incinge si se rastoarna peste el cartofii, cele 2 cepe intregi, mocovul,dovlecelul, telina si ardeiul. Se lasa sa se caleasca putin. Intre timp se pun la fiert 1 litru apa si se rastoarna in oala. Se lasa sa fiarba 20 minute la foc potrivit dupa care mai...

Ciorbica a' la Grec

In Ciorbe la 25 Iun 2009

Calim legumele cca 2 minute in ulei, peste care punem apa fiarta. Punem orezul, sarea,delicatul, pieptul de pui si lasam sa fiarba la foc potrivit 30 minute (pana cand se fierb bine legumele). Adaugam si borsul acru. Trebuie la sfarsitul prepararii ciorbei sa o dregem cu amestec de galbenus de ou...

Supa crema de legume cu morcovi tineri

In Supe la 5 Iun 2009

Punem intr-o oala apa la fiert, cam 3 kg de apa, iar cand da in fiert punem toate legumele.  Le lasam sa fiarba bine bine....  Scoatem telina si cartofii din oala si ii lasam sa se raceasca. Apoi ii punem in blender si punem si putina supa nu foarte fierbinte, calduta. Iata crema pe...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]