
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Gulas de vita "arta VIENEZA"
Untura se incinge in oala in care se prepara gulasul.Se adauga ceapa care se prajeste pina ce prinde o culoare caramel inchisa.Se presara boia se amesteca scurt pina ce cuprinde toata ceapa si se stinge cu amestecul de apa + otet. Cand da in clocot se adauga carnea,...
Prajitura RAFAELO ®Laura S.
Preparare-Crema: Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,se adaoga ciocolata si se amesteca in continuu pina aceasta s-a topit. Se adaoga esenta de migdale sau lichiorul si se pune la rece peste noapte,in frigider. Inainte de a fii intinsa intre blaturi se mixeaza bine cu mixerul...