Pieptul de pui si ciupercile se fierb in vase separate.
Se lasa sa se raceasca si se toaca marunt (Ciupercile se scurg bine de apa)
Se pun intr-un bol mai mare, se sareaza dupa gust si se adauga maioneza.
Se amesteca pentru omogenizare si se pastreaza la rece.
Pofta buna!
Se spala carnea si se pune la fiert.
Legumele se curata si se fierb la foc potrivit.
Cartofii se fierb separat, in coaja.
Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama).
Se adauga mazarea si maslinele....
Salata de pui cu ciuperci
Pieptul de pui si ciupercile se fierb in vase separate. Se lasa sa se raceasca si se toaca marunt (Ciupercile se scurg bine de apa) Se pun intr-un bol mai mare, se sareaza dupa gust si se adauga maioneza. Se amesteca pentru omogenizare si se pastreaza la rece. Pofta buna!
Salata de pui cu legume si maioneza
Se spala carnea si se pune la fiert. Legumele se curata si se fierb la foc potrivit. Cartofii se fierb separat, in coaja. Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama). Se adauga mazarea si maslinele....