JustLoveCookin

1

Bucataras
incepator

Bologna

Bucataras din 08.11.2010

RETETE55
PRIETENI7
Articole

Esenta naturala de portocale

In Fructe, la: 31 Ian 2011

Zilele trecute am cumparat o ladita de portocale bio, si cum ma durea sufletul sa arunc bunatate de coaja bio, m-am hotarat sa aplic o metoda pe care o vazusem pe net ceva vreme in urma.Initial am fost tentata sa ma infing in toata ladita cu instrumentul de curatat cartofi  dar apoi m-am...

7 pasi pentru un risotto perfect

In Tipsuri, la: 12 Noi 2010

Cantitati  pentru 4 persoane : 300 g orez 1-2 cepe 20-30 cl vin 4 linguri de ulei sau unt 60 g parmezan 20-40 g unt pentru ‘mantecatura’ sare (pe care o vom adauga in supa) ingrediente dupa reteta de risotto pe care o veti face supa poate varia intre 750 ml si 1,5 l depinde...

Cum sa facem pizza de calitate in casa

In Cu de toate, la: 8 Noi 2010

1. Materia prima de calitate: -Apa NU trebuie sa fie calcaroasa.De multe ori cea de la robinet contine clor si calcar,care vor impiedica drojdia sa lucreze. -Drojdia proaspata trebuie sa fie cat mai deschisa la culoare,oricum,trebuie sa fiti siguri ca e proaspata.Poate fi folosita si drojdie...

Afisate 1 - 3 din 3 articole    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]