Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Taburet pliabil telescopic
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Lumanare parfumata
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 16:28
de Bucataras 6
la 11:10
pe 07.02 la 17:14
pe 07.02 la 16:05
pe 07.02 la 10:59
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Panacris
RODIMUR
laura_n
Razvan Constantinescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Daniela_ 1
Daianis 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...