Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Rola de folie pentru prajituri
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:47
de Panacris 9
pe 11.02 la 10:34
pe 11.02 la 09:35
de laura_n 7
pe 10.02 la 16:28
pe 10.02 la 11:10
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Carmen_Ana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Lorenutza 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...