Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 250 forme pentru briose
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 borcane de depozitare
Perna ergonomica Karll
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:34
de Caty 2
pe 01.07 la 19:36
de laura_n 7
pe 01.07 la 15:43
pe 01.07 la 11:22
de Constelatialeu 9
pe 30.06 la 22:09
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de RODIMUR 8
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...