Blatul: separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma cu 15 lg zahar ( un albus-o lingura zahar), galbenusurile le amestecam cu 7 lg. zahar. La final le amestecam intre ele si apoi punem 15 lg faina (un ou=o lingura faina). Totul se da la cuptor si se lasa, vorba Oanei, pana trece...
La treaba, dragii mei! Si nu uitati sa zambiti, ca altfel se lipesc clatitele!:)
Incepem cu clatitele: Batem ouale cu zaharul, esenta de vanilie si praful de sare, 2-3 min., apoi adaugam apa si, in final, faina. E indicat sa folosim un tel in forma de para si sa amestecam continuu in timp ce...
Tort floricică
Blatul: separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma cu 15 lg zahar ( un albus-o lingura zahar), galbenusurile le amestecam cu 7 lg. zahar. La final le amestecam intre ele si apoi punem 15 lg faina (un ou=o lingura faina). Totul se da la cuptor si se lasa, vorba Oanei, pana trece...
Clătite cu stafide, brânză de vaci şi multă voie bună
La treaba, dragii mei! Si nu uitati sa zambiti, ca altfel se lipesc clatitele!:) Incepem cu clatitele: Batem ouale cu zaharul, esenta de vanilie si praful de sare, 2-3 min., apoi adaugam apa si, in final, faina. E indicat sa folosim un tel in forma de para si sa amestecam continuu in timp ce...