![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 15.10.2013
publicat la 12.10.2013
publicat la 10.10.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi copti si umpluti ca de la fast-food, doar ca mai sanatosi
Ca sa facem cartofi umpluti o sa avem nevoie de niste cartofi destul de mari. Am spalat bine pe coaja sub un jet de apa, apoi am pregatit doua tavi de cozonac pe care le-am uns cu ulei. Inainte de a aseza cartofii in tavi, i-am uns si pe ei bine de tot cu ulei si am dat cele doua tavi...
Frigarui din legume si carne de porc
Pentru inceput am luat o bucata de carne de porc, pulpa fara os am avut eu, si am sectionat felii groase cam de 1 centimetru, iar apoi am taiat cu cutitul cuburi din fiecare felie iarasi cam de 1 centimetru. Ca sa fie carnea frageda si gustoasa, am lasat cubuletele de carne la marinat in zeama...