Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Unghiera BISALUO
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perna ergonomica Karll
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
ieri la 09:02
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Catalina L
Rocsi
Bucataras
Ligia Bxl 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anamaria7 1
dentistutza 1
anomisana 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...