Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 10 forme pentru briose
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:58
de Bucataras 6
la 08:25
de RODIMUR 8
ieri la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
pe 25.01 la 20:07
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
Panacris
vasimur
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...