Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 decojitoare universale de legume
Coaster extensibil Cook Concept
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:06
ieri la 11:02
pe 10.11 la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Merisor 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ina 6
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...