Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Ciocan pentru carne
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Taburet pliabil telescopic
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Caty
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...