Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 borcane de depozitare
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:37
de laura_n 7
ieri la 14:59
ieri la 11:18
de vasimur 4
pe 06.11 la 10:16
pe 06.11 la 09:44
de Constelatialeu 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...