Rita Ilies

1

Bucataras
incepator

Maramures

Bucataras din 12.12.2013

RETETE159
PRIETENI139
Articole

Colesterolul și trigliceridele - ALARMĂ!

In Cu de toate, la: 23 Ian 2014

      Efectele? Aproape jumătate din populația României suferă fără să-și dea seama de boli ca hipertensiunea arterială și diabetul zaharat, pe fondul colesterolului mărit, problemă care distruge vasele sangvine mai devreme decât distrugerile provocate de...

Alimente permise și nepermise în cazul alergiilor

In Cu de toate, la: 9 Ian 2014

   Tuşiţi sec, strănutaţi, ochii vă lăcrimează, iar nasul vă curge? Aveţi ochii roşii? Pe piele aveţi erupţii urticariene cu prurit? Atunci este posibil să aveţi o reacţie alergică. Eu m-am confruntat cu una de toată frumusețea, și culmea, era pe baz de stres. :))...

Micile secrete din bucătărie

In Tehnici, la: 9 Ian 2014

    1. Carnea conține vitamine din grupa B (mai ales B1) și PP. Cu cât carnea va fi mai grasă, cu atât conținutul vitamini va fi mai scăzut. Cu cât carnea va fi mai săracă în grăsimi, cu atât va avea mai multe proteine.      2....

Cele mai toxice alimente

In Alimente, la: 9 Ian 2014

       Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetală, guma de mestecat, uleiul de muștar, mezelurile, băuturile răcoritoare și bineînțeles alimentele tip junk food.    Boala mileniului III  ...

Unități de măsură în bucătărie

In Tehnici, la: 9 Ian 2014

   Cu siguranță există momente în care ne lovim de mici probleme în ceea ce privește măsurarea cantităților. Ori ni se defectează cântarul, ori găsim vreo rețetă cu măsuri diferite de ale noastre, indiferent de problemă m-am gândit că aceste...

De ce trebuie să evităm pe cât posibil alimentele cu aditivi alimentari ( E-uri )?

In Alimente, la: 7 Ian 2014

   În primul rând copiii ar trebui să fie primii feriți de ele. Satisfacerea poftelor, sau nazurilor acestora, nu înseamnă neapărat iubire. Din prea multă dragoste uneori devenim inconștienți și ajungem să facem rău propriilor noștri copii. ...

Atenție la modul în care utilizați uleiul de măsline!

In Tehnici, la: 12 Dec 2013

Gospodinele care cred că uleiul de măsline utilizat la gătit este mai sănătos decât orice alt soi de ulei, trebuie să știe următoarele lucruri:    Nutriţioniştii atrag atenţia că acest ulei dăunează grav sănătăţii din cauza conţinutului de acizi graşi...

Afisate 1 - 7 din 7 articole    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

pe 25.01 la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]