Se fierb pastele conform instrucţiunilor, se trec apoi prin jet de apă rece şi se lasă la scurs.
Salamul cu şuncă , roşia, castravetele murat , se taie toate cubuleţe , şi se amestecă cu pastele, se agaugă iaurtul ,porumbul scurs de apă, sare şi pătrunjelul şi sunt gata de...
Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, se trec sub jet de apă rece , se storc bine.
Brânza burduf se pisează bine, se amestecă cu brânza topita, smântâna şi pătrunjelul.
Salamul se taie după preferinţă, eu l-am tăiat cubuleţe, şi se...
Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
Se taie ceapa marunt, şi se căleste în unt,după care se adaugă kaizerul taiat cubuleţe, la fel si ardeii, se taie şi se adaugă in compoyitie. Dupa ce s-au patruns bine, se adauga smantana, sare piper sau...
Se topeste untul intr-o craticioara, la care se adauga laptele si faina, si se amesteca incontinuu sa nu se formeze cocoloase.
Se razuieste branza telemea , se adauga usturoiul pisat , si branza topita, si se adauga in compozitia cu lapte. Se ameste pana ce devine un sos mai gros. Se adauga...
Paste cu şuncă şi roşii
Se fierb pastele conform instrucţiunilor, se trec apoi prin jet de apă rece şi se lasă la scurs. Salamul cu şuncă , roşia, castravetele murat , se taie toate cubuleţe , şi se amestecă cu pastele, se agaugă iaurtul ,porumbul scurs de apă, sare şi pătrunjelul şi sunt gata de...
Paste cu bânză burduf
Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, se trec sub jet de apă rece , se storc bine. Brânza burduf se pisează bine, se amestecă cu brânza topita, smântâna şi pătrunjelul. Salamul se taie după preferinţă, eu l-am tăiat cubuleţe, şi se...
Spirale cu kaizer şi cu sos alb
Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se taie ceapa marunt, şi se căleste în unt,după care se adaugă kaizerul taiat cubuleţe, la fel si ardeii, se taie şi se adaugă in compoyitie. Dupa ce s-au patruns bine, se adauga smantana, sare piper sau...
Paste cu branza si cascaval la cuptor
Se topeste untul intr-o craticioara, la care se adauga laptele si faina, si se amesteca incontinuu sa nu se formeze cocoloase. Se razuieste branza telemea , se adauga usturoiul pisat , si branza topita, si se adauga in compozitia cu lapte. Se ameste pana ce devine un sos mai gros. Se adauga...