Criss

6

Bucataras
Chef

Targu Mures

Bucataras din 13.07.2010

RETETE542
PRIETENI255
Articole

Handmade, cu pasiune

In Cu de toate, la: 24 Feb 2017

Sper ca postarea mea sa nu fie prost inteleasa, nu vreau sa ma laud, nici nu vand nimic, :D vreau doar a va impartasesc noile mele pasiuni. Mai intai am descoperit tehnica frivolite, dantela cu acul, tehnica de care era pasionata si Regina Maria a Romaniei, am inceput sa "cos" cateva...

Tiramisu cu capsuni

In Fructe, la: 19 Apr 2016

Ingrediente: -1 pachet mic de piscoturi (cel cu doua pungi de piscoturi) -250 g mascarpone -200 ml frisca lichida Pilos -2 linguri zahar pudra  -250 g capsuni proaspete Sos de capsuni: -400 g capsuni congelate -2 linguri zahar -50 ml apa   Mai intai se...

Final de clasa a IV-a

In Cu de toate, la: 22 Iun 2014

Parca mai ieri paseam timizi in curtea scolii, in prima zi de scoala. O noua etapa incepea. Paseam pentru prima data intr-o scoala mult prea mare si rece comparativ cu gradinita primitoare si plina de jucarii. Faceam cunostinta cu doamna invatatoare, cu oarecare teama si nu stiam inca atunci ca...

Sighisoara

In Bucataras hai hui, la: 3 Iun 2014

Daca n-ati fost pana acum la Sighisoara in cetate, trebuie numaidecat sa va fixati acest obiectiv de a vizita singura cetate medievala locuita din Europa.E impresionanta, te simti ca in evul mediu pe stradutele pietruite, printre casutele colorate, biserici, turnulete cafenele. Pare o...

Margarete din pasta de zahar

In Tehnici, la: 4 Oct 2011

  Sambata am avut chef sa ma joc si am incercat pasta de zahar a Lissei. Fiind prima incercare pot sa ma declar multumita de rezultat. Am facut o portie mai mica, si asta pentru ca nu aveam de gand sa fac vreun tort ci pur si simplu sa vad daca imi iese si daca pot modela flori din pasta de...

Afisate 1 - 5 din 5 articole    

Postari recente

publicat la 07.12.2021

Salata Coleslaw

publicat la 06.12.2021

Desert bilute Zserbo

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]