publicat la 15.12.2021
publicat la 07.12.2021
publicat la 06.12.2021
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Handmade, cu pasiune
Sper ca postarea mea sa nu fie prost inteleasa, nu vreau sa ma laud, nici nu vand nimic, :D vreau doar a va impartasesc noile mele pasiuni. Mai intai am descoperit tehnica frivolite, dantela cu acul, tehnica de care era pasionata si Regina Maria a Romaniei, am inceput sa "cos" cateva...
Tiramisu cu capsuni
Ingrediente: -1 pachet mic de piscoturi (cel cu doua pungi de piscoturi) -250 g mascarpone -200 ml frisca lichida Pilos -2 linguri zahar pudra -250 g capsuni proaspete Sos de capsuni: -400 g capsuni congelate -2 linguri zahar -50 ml apa Mai intai se...
Final de clasa a IV-a
Parca mai ieri paseam timizi in curtea scolii, in prima zi de scoala. O noua etapa incepea. Paseam pentru prima data intr-o scoala mult prea mare si rece comparativ cu gradinita primitoare si plina de jucarii. Faceam cunostinta cu doamna invatatoare, cu oarecare teama si nu stiam inca atunci ca...
Sighisoara
Daca n-ati fost pana acum la Sighisoara in cetate, trebuie numaidecat sa va fixati acest obiectiv de a vizita singura cetate medievala locuita din Europa.E impresionanta, te simti ca in evul mediu pe stradutele pietruite, printre casutele colorate, biserici, turnulete cafenele. Pare o...
Margarete din pasta de zahar
Sambata am avut chef sa ma joc si am incercat pasta de zahar a Lissei. Fiind prima incercare pot sa ma declar multumita de rezultat. Am facut o portie mai mica, si asta pentru ca nu aveam de gand sa fac vreun tort ci pur si simplu sa vad daca imi iese si daca pot modela flori din pasta de...