Caty

3

Bucataras
talentat

Iasi

Bucataras din 21.07.2011

RETETE66
PRIETENI59
Retete / Conserve

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

In Conserve la 7 Iun 2024

Iata cum se prepara Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor Spalam visinele, le punem la scurs in strecuratoare, le scoatem samburii si le punem intr-un vas, in straturi. Unul de visine, unul de zahar, pana le terminam. Ideal ar fi sa le lasam peste noapte la frigider. Eu...

Reteta de zacusca cu bureti

In Zacusca la 20 Oct 2022

Modul de preparare este urmatorul: Am pus la copt gogosarii si ardeii capia. Pe masura ce s-au copt, i-am pus intr-un vas, am presurat sare pe ei si i-am acoperit cu un capac. Cand s-au mai racorit, i-am curatat, le-am scos cotoarele si semitele, i-am spalat si i-am pus la scurs....

Reteta de gogosari cu sos de bulion si mustar

In Conserve la 17 Oct 2022

Iata cum se prepara Reteta de gogosari cu sos de bulion si mustar: Curatam gogosarii de seminte,ii spalam, ii lasam la scurs si ii taiem feliute de 1cm sau mai subtiri. Intr-o oala cu fundul gros, o oala de tuci e foarte buna, punem otetul, uleiul, zaharul, sarea, bulionul, mustarul, foile...

Visine la borcan pentru iarna

In Conserve la 11 Iul 2022

Am spălat vișinele și le-am pus într-o strecurătoare. Le-am scos sâmburii și le-am pus într-un vas mai mare Am adăugat peste ele zahărul și aspirina fărâmată Le-am amestecat ușor și le-am lăsat câteva ore că sa se topească zahărul. Mai amestecam...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]