Cum se prepara Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos:
Pregătește o tavă de brioșe și pune hârtii de copt. Toacă mărunt ciocolata.
Sparge într-un bol cele 4 ouă, adaugă un praf de sare și zahărul și mixează-le bine până...
Cum se prepara Gogoși cu lingura - Rețeta rapidă și ușoară
Într-un bol amestecă oul, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și de lămâie. Adaugă iaurtul, zahărul vanilat și cel tos și amestecă.
Pune o linguriță de praf de copt în compoziție și...
Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat:
Separă albușurile de gălbenușuri în boluri diferite.
Pune un praf de sare peste albușuri și mixează-le spumă până devin albe și capătă consistență, apoi adaugă zahărul...
Cum se prepara Prăjitura răsturnată cu prune - Rețeta delicioasă și aromată:
Într-un bol, sparge cele 7 ouă și adaugă un praf de sare și 7 linguri de zahăr. Mixează foarte bine compoziția de ouă până își dublează volumul. Adaugă esență de vanilie și...
Cu se prepara Rețeta de friganele - Desertul delicios din copilărie
Rumenește fulgii de migdale într-o tigaie, câteva secunde ca să nu se ardă.
Feliază pâinea. Taie caisele bucățele.
Într-o tigaie încinsă, pune puțin unt și...
Cum se prepara Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros
Amestecă brânza de vaci cu cele două ouă, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și coajă de lămâie. Adaugă zahărul și amestecă energic.
Adaugă praful de copt și...
Cum se prepară Dulceața de vișine cu vanilie și lime - Rețeta delicioasă și aromată:
Pune o cratiță mare pe foc și adaugă vișinele și zahărul.
Taie cubulețe limeul și adaugă peste vișine. Amestecă ușor și lasă la fiert, la foc mic.
Îndepărtează spuma...
Cum se prepara Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros:
Separă albușurile de gălbenușuri. Adaugă un praf de sare peste albușuri și mixează-le bine până obții o bezea fermă.
Adaugă treptat zahărul, mixând în continuare până devine...
Cum se prepara Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată:
Pune cireșele într-o cratiță mare și adaugă zahărul. Amestecă ușor cu lingura.
Feliază foarte subțire ghimbirul și adaugă câteva feliuțe peste cireșe. ...
Cum se prepara Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat:
Într-un castron mare, amestecă ouăle, esența de vanilie și de lămâie. Adaugă zahărul și continuă mixarea.
Peste compoziția de ouă, adaugă iaurtul și omogenizează. Dacă dorești,...
Cum se prepara Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar:
Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile și un praf de sare până capătă consistentă și devin albe și dense.
Mixează gălbenușurile cu zahărul pudră până își dublează...
Cum se prepara Tarta fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă:
Așază aluatul fraged într-o formă de tartă, presând ușor la baza. Decupează de pe marginea tăvii surplusul de aluat.
Pune câteva linguri de crema de fistic și...
Cum se prepara Desert cremos cu caise la pahar - Rețeta rapidă și delicioasă de vară:
Curăță și taie 4 -5 caise în cuburi potrivite, apoi pasează-le fin cu ajutorul unui tocător. Adaugă zahărul și continuă să le pasezi până obții un piure fin.
Bate spumă...
Cum se prepara Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor:
Mixează crema de brânză, iaurtul și zahărul pudră până obții o crema fină și omogenă.
Toacă grosier căpșunile, apoi pasează-le cu ajutorul unui blender. Adaugă piureul de...
Cum se prepara Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară:
Decupează discuri mici din lipii, așază-le pe un grătar și coace-le în cuptor pentru 5-7 minute ca să își păstreze formă și să capete o textura crocantă.
Separă...
Cum se prepara Plăcinte daneze cu caise - Un desert rapid și delicios:
Porționează aluatul foietaj în 9 părți egale. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Taie caisele în sferturi.
Amestecă crema de brânză cu zahărul pudră și...
Cum se prepara Budinca de croissante cu fructe de pădure:
Feliază croissantele, apoi așază-le într-o tavă termorezistentă.
Amestecă bine ouăle, adaugă un praf de sare și zahărul pudră. Adaugă smântana lichidă și mixează bine până se omogenizează...
Cum se prepara Rulouri cu nectarine și gorgonzola:
Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline, apoi suprapune-le. Rulează foile de plăcintă cu ajutorului unui sucitor. Taie aluatul sub formă de rulouri și așază pe fiecare în tava cu forme de brioșe.
Amestecă miezul...
Cum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid:
Amestecă zahărul tos cu scorțișoara.
Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară.
Rulează...
Cum se prepară Tarta fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă:
Întinde foaia de aluat fraged și decupează un disc cu ajutorul unei farfurii mari. Din marginea rămasă, poți prepara fursecuri.
Așază foaia de aluat într-o tavă tapetată cu...
Iata cum se prepara Bomboane din biscuiti - Un desert delicios al copilariei:
Macina grosier biscuitii cu ajutorul unui tocator.
Adauga putin lapte, crema de ciocolata, untul de arahide si cateva merisoare.
Amesteca bine pana obtii o compozitie legata si omogena.
Formeaza...
Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar:
Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă până se distribuie uniform.
Într-un castron, pune crema de brânză, adaugă...
Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie cate o bordura de cca 2 cm, de jur imprejurul foii....
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor:
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Tăiați cozonacul în cuburi potrivite.
Într-un bol, mixați spumă ouăle, adăugând un praf de sare, apoi adăugați...
Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios:
Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi încorporați în ele brânza mascarpone. Mixati spumă albușurile, adăugând...
Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă:
Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici.
Pregătirea Aluatului:
Dacă folosiți aluat fraged dulce pregătit, pregătiți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau folosiți rețeta preferată de...
Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant:
Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere, scoateți baconul și tocați-l mărunt.
Prepararea ouălor:
Începeți prin...
Iata cum se prepara Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată:
Rumeniți ușor fulgii de migdale, apoi puneți-i deoparte.
Pregătirea Sosului de Caramel Sărat:
Într-o cratiță, topiți zahărul la foc mediu, amestecând continuu până...
Cum se prepară Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată:
Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza mascarpone până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați zahărul pudră treptat și...
Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius
Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii.
Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor...
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos
Cum se prepara Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos: Pregătește o tavă de brioșe și pune hârtii de copt. Toacă mărunt ciocolata. Sparge într-un bol cele 4 ouă, adaugă un praf de sare și zahărul și mixează-le bine până...
Gogoși cu lingura - Rețeta rapidă și ușoară
Cum se prepara Gogoși cu lingura - Rețeta rapidă și ușoară Într-un bol amestecă oul, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și de lămâie. Adaugă iaurtul, zahărul vanilat și cel tos și amestecă. Pune o linguriță de praf de copt în compoziție și...
Prăjitură pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat
Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu piersici - Rețeta rapidă pentru un desert aromat: Separă albușurile de gălbenușuri în boluri diferite. Pune un praf de sare peste albușuri și mixează-le spumă până devin albe și capătă consistență, apoi adaugă zahărul...
Prăjitură răsturnată cu prune - Rețeta delicioasă și aromată
Cum se prepara Prăjitura răsturnată cu prune - Rețeta delicioasă și aromată: Într-un bol, sparge cele 7 ouă și adaugă un praf de sare și 7 linguri de zahăr. Mixează foarte bine compoziția de ouă până își dublează volumul. Adaugă esență de vanilie și...
Rețeta de friganele - Desertul delicios din copilărie
Cu se prepara Rețeta de friganele - Desertul delicios din copilărie Rumenește fulgii de migdale într-o tigaie, câteva secunde ca să nu se ardă. Feliază pâinea. Taie caisele bucățele. Într-o tigaie încinsă, pune puțin unt și...
Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros
Cum se prepara Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros Amestecă brânza de vaci cu cele două ouă, adaugă un praf de sare, esența de vanilie și coajă de lămâie. Adaugă zahărul și amestecă energic. Adaugă praful de copt și...
Dulceață de vișine cu vanilie și lime - Rețeta delicioasă și aromată
Cum se prepară Dulceața de vișine cu vanilie și lime - Rețeta delicioasă și aromată: Pune o cratiță mare pe foc și adaugă vișinele și zahărul. Taie cubulețe limeul și adaugă peste vișine. Amestecă ușor și lasă la fiert, la foc mic. Îndepărtează spuma...
Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros
Cum se prepara Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros: Separă albușurile de gălbenușuri. Adaugă un praf de sare peste albușuri și mixează-le bine până obții o bezea fermă. Adaugă treptat zahărul, mixând în continuare până devine...
Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată
Cum se prepara Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată: Pune cireșele într-o cratiță mare și adaugă zahărul. Amestecă ușor cu lingura. Feliază foarte subțire ghimbirul și adaugă câteva feliuțe peste cireșe. ...
Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat
Cum se prepara Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat: Într-un castron mare, amestecă ouăle, esența de vanilie și de lămâie. Adaugă zahărul și continuă mixarea. Peste compoziția de ouă, adaugă iaurtul și omogenizează. Dacă dorești,...
Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar
Cum se prepara Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar: Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile și un praf de sare până capătă consistentă și devin albe și dense. Mixează gălbenușurile cu zahărul pudră până își dublează...
Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă
Cum se prepara Tarta fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă: Așază aluatul fraged într-o formă de tartă, presând ușor la baza. Decupează de pe marginea tăvii surplusul de aluat. Pune câteva linguri de crema de fistic și...
Desert cremos cu caise la pahar - Rețeta rapidă și delicioasă de vară
Cum se prepara Desert cremos cu caise la pahar - Rețeta rapidă și delicioasă de vară: Curăță și taie 4 -5 caise în cuburi potrivite, apoi pasează-le fin cu ajutorul unui tocător. Adaugă zahărul și continuă să le pasezi până obții un piure fin. Bate spumă...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor
Cum se prepara Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor: Mixează crema de brânză, iaurtul și zahărul pudră până obții o crema fină și omogenă. Toacă grosier căpșunile, apoi pasează-le cu ajutorul unui blender. Adaugă piureul de...
Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară
Cum se prepara Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară: Decupează discuri mici din lipii, așază-le pe un grătar și coace-le în cuptor pentru 5-7 minute ca să își păstreze formă și să capete o textura crocantă. Separă...
Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios
Cum se prepara Plăcinte daneze cu caise - Un desert rapid și delicios: Porționează aluatul foietaj în 9 părți egale. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Taie caisele în sferturi. Amestecă crema de brânză cu zahărul pudră și...
Budincă de croissante cu fructe de pădure
Cum se prepara Budinca de croissante cu fructe de pădure: Feliază croissantele, apoi așază-le într-o tavă termorezistentă. Amestecă bine ouăle, adaugă un praf de sare și zahărul pudră. Adaugă smântana lichidă și mixează bine până se omogenizează...
Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Cum se prepara Rulouri cu nectarine și gorgonzola: Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline, apoi suprapune-le. Rulează foile de plăcintă cu ajutorului unui sucitor. Taie aluatul sub formă de rulouri și așază pe fiecare în tava cu forme de brioșe. Amestecă miezul...
Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Cum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid: Amestecă zahărul tos cu scorțișoara. Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară. Rulează...
Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepară Tarta fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă: Întinde foaia de aluat fraged și decupează un disc cu ajutorul unei farfurii mari. Din marginea rămasă, poți prepara fursecuri. Așază foaia de aluat într-o tavă tapetată cu...
Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei
Iata cum se prepara Bomboane din biscuiti - Un desert delicios al copilariei: Macina grosier biscuitii cu ajutorul unui tocator. Adauga putin lapte, crema de ciocolata, untul de arahide si cateva merisoare. Amesteca bine pana obtii o compozitie legata si omogena. Formeaza...
Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar
Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar: Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă până se distribuie uniform. Într-un castron, pune crema de brânză, adaugă...
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie cate o bordura de cca 2 cm, de jur imprejurul foii....
Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi potrivite. Într-un bol, mixați spumă ouăle, adăugând un praf de sare, apoi adăugați...
Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios
Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi încorporați în ele brânza mascarpone. Mixati spumă albușurile, adăugând...
Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă
Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă: Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici. Pregătirea Aluatului: Dacă folosiți aluat fraged dulce pregătit, pregătiți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj sau folosiți rețeta preferată de...
Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant
Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere, scoateți baconul și tocați-l mărunt. Prepararea ouălor: Începeți prin...
Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată
Iata cum se prepara Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată: Rumeniți ușor fulgii de migdale, apoi puneți-i deoparte. Pregătirea Sosului de Caramel Sărat: Într-o cratiță, topiți zahărul la foc mediu, amestecând continuu până...
Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată
Cum se prepară Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată: Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza mascarpone până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați zahărul pudră treptat și...
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii. Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor...